Nie masz typie pojęcia a się wypowiadasz.Pies nie Merida ogonem jak zamierza zaatakować, a zoofil to twój stary
I tak miał prawo chronić miru domowego, obcy pies się wpierdala jak do siebie i leci do małego dziecka, to co miał zrobić ? Według mnie reakcja adekwatna do sytuacji.
Ps. Zajebista muza
Ale z ciebie pojebany zoofil. Ile jest już tu filmów jak przed atakiem i podczas ataku jebane pitbulle merdają słodko tym świńskim ogonem. Pierdolisz żeby pierdolić a myślisz że się znasz na czymkolwiek
Ty debilu odróżniasz pitbulla od zwykłego kundla? Jesteś idiotą i tyle.
ciebie też jak się spotka na ulicy trzeba wziąć i pierdolnąć o glebę bo wyruchasz jakieś zwierzę albo dziecko
Gdzie tu widzisz by pies się rzucił na dziecko? Po prostu podszedł a ojciec jakiś pojebany się rzucił na psa
przewijałem 12 razy, żeby sprawdzić czy jesteś idiotą. Tak jesteś idiotą, bo pies zaatakował.
Gdzie tu widzisz by pies się rzucił na dziecko? Po prostu podszedł a ojciec jakiś pojebany się rzucił na psa
no zjebany jesteś dokładnie
Nie masz typie pojęcia a się wypowiadasz.Pies nie Merida ogonem jak zamierza zaatakować, a zoofil to twój stary
no od wczaraj na sadolu...popatrz na filmiki jak pitbule merdają ogonami wpierdalając ludzi
Oczywiście że merda. Psy merdają ogonem też przy silnych emocjach/pobudzeniu i stresie, więc nie raz można zobaczyć jak gryzący innego psa/człowieka pies macha sobie wesoło ogonkiem.
kurwa, najebane bzdetów jak w torebce polki, kolo leży na wyjebce na glebie z bachorem, C O T O MA BYC