1. najarał się* , 2. A psu*
I bardzo kurwa dobrze postąpił. Normalny pies nie rzuca się na małe dziecko tylko raczej jakiś.instynkt opiekinczy mu się załącza. Ogólnie lubię psy ale nie wszystkie.. Sam miałem dwa i nie miałem nigdy żadnych problemów z nimi. Nie będę pierdolil o kwestii wychowania czy tam prowadzenia. Koleś najadał się na pitbulla czy inne takie gówno. Traktował normalnie, w sensie bez agresji , jakieś szkolenia z behawiorystami a osi i tak odjebalo i był agresywny nawet wobec niego więc uśpił kurwę.
1. najarał się* , 2. A psu*
Gdzie tu widzisz by pies się rzucił na dziecko? Po prostu podszedł a ojciec jakiś pojebany się rzucił na psa
Na kolację były kotlety z psa.
I z młodego, bo tate zaniósł tam gdzie psa
Gdzie tu widzisz by pies się rzucił na dziecko? Po prostu podszedł a ojciec jakiś pojebany się rzucił na psa
Pewnie, powinien zaczekać, aż pies upierdoli dziecko Zoofile nigdy nie przestaną mnie zadziwiać.
Pewnie, powinien zaczekać, aż pies upierdoli dziecko Zoofile nigdy nie przestaną mnie zadziwiać.
Nie masz typie pojęcia a się wypowiadasz.Pies nie Merida ogonem jak zamierza zaatakować, a zoofil to twój stary
Nie masz typie pojęcia a się wypowiadasz.Pies nie Merida ogonem jak zamierza zaatakować, a zoofil to twój stary
Chyba, że cieszy sie na widok przysmaku
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A niektóre dzbany nadal wierzą w jakąś nadnarturalną moc matek które ratują swoje pociechy przed niebezpieczeństwem.
Ale z ciebie pojebany zoofil. Ile jest już tu filmów jak przed atakiem i podczas ataku jebane pitbulle merdają słodko tym świńskim ogonem. Pierdolisz żeby pierdolić a myślisz że się znasz na czymkolwiek
Nine, ten, never sleep again.
To ty jesteś ślepy i głupi, bo psiak ewidentnie chciał upierdolić faceta, a może i dziecko. Żaden bezpański, zdrowy pies nie podejdzie bez zastanowienia do człowieka, no chyba że widzi żarcie. Ten jak dla mnie był chory na wściekliznę, dlatego można zauważyć takie zachowanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów