"Niech lekarstwo będzie jedzeniem, a jedzenie lekarstwem".
"Niech lekarstwo będzie jedzeniem, a jedzenie lekarstwem".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro większość ludzi ma mentalność złodzieja [jeśli uniknę kary to mogę wszystko podpierdolić] to jakiej moralności oczekiwać od właścicieli firm farmaceutycznych?
właśnie odkryłeś powód dla którego legalizacji nigdy w tym burdelu zwanym Unią nigdy nie będzie.
Rok temu dostałem NOWY antybiotyk. Nie pomógł mi wcale, natomiast tak mi wyniszczył organizm, że przez kolejne dwa tygodnie po chorobie nie mogłem sztangi w łapach utrzymać bo mi się trzęsły...
Kumplowi też dali jakiś antybiotyk w szpitalu, pomógł mu rozjebać żołądek... Jest dokładnie jak mówi ten Łysy - wpuszczają gówno na rynek, a lekarz za wypisywanie na niego recept dostaje kasę.
Czas na nowo powolac szamanow, uzdrowicieli, druidow, leczyc sie za pomoca bioenergoterapii i akupunktury. I znow srednia dlugosc zycia czlowieka na ziemi bedzie wynosila 20 lat.
Macie racje, jebac firmy farmaceutyczne.
Czas na nowo powolac szamanow, uzdrowicieli, druidow, leczyc sie za pomoca bioenergoterapii i akupunktury. I znow srednia dlugosc zycia czlowieka na ziemi bedzie wynosila 20 lat.
a ty wcinaj dalej tabletki. dzięki nim twój organizm nie musi się nawet uczyc walczyc z chorobami. tylko się potem nie zdziw jak twoje dziecko będzie zbieralo choroby jak murzyn bawelne.
wybieram szamana w imie przyszłych pokolen.
ps. co wiesz np. o akupunkturze? podaj jakies fakty ze swojej obszernej wiedzy, wszyscy się z niej posmiejemy.
Macie racje, jebac firmy farmaceutyczne.
Wydłużenie się średniego wieku życia w gatunku ludzkim nie jest skutkiem postępów w medycynie czy też wynalezienia leków praktycznie na wszystko, tylko po prostu dzięki utrzymywaniu lepszej higieny przez ludzkość. Tak to tyle.
Bo ile razy ktoś z nas miał operacje, która zaważyła nad jego życiem? 0? 1? Stawiam ze taka jest średnia. Czyli ilość ludzi uratowana dzięki postępowi w medycynie będzie wynosić max. 10-15%, co nie będzie miało dużego znaczenia w wydłużaniu się średniej długości życia.
Wydłużenie się średniego wieku życia w gatunku ludzkim nie jest skutkiem postępów w medycynie czy też wynalezienia leków praktycznie na wszystko, tylko po prostu dzięki utrzymywaniu lepszej higieny przez ludzkość. Tak to tyle.
Bo ile razy ktoś z nas miał operacje, która zaważyła nad jego życiem? 0? 1? Stawiam ze taka jest średnia. Czyli ilość ludzi uratowana dzięki postępowi w medycynie będzie wynosić max. 10-15%, co nie będzie miało dużego znaczenia w wydłużaniu się średniej długości życia.
Medycyna to tylko operacje? Nigdy nie brałeś żadnych tabletek, szczepionek itd? Nigdy nie byłeś na jakiś badaniach kontrolnych? Takiego pierdolenia to dawno nie słyszałem
Myślicie, że jak będziecie mieć skitrane krzaki w
Kumplowi też dali jakiś antybiotyk w szpitalu, pomógł mu rozjebać żołądek... Jest dokładnie jak mówi ten Łysy - wpuszczają gówno na rynek, a lekarz za wypisywanie na niego recept dostaje kasę.
To oczywiste, że rozjebał żołądek jeśli przyjmuje się antybiotyk bez leków osłonowych
@up
właśnie odkryłeś powód dla którego legalizacji nigdy w tym burdelu zwanym Unią nigdy nie będzie.
Wyjdź z wanny.
Co do tematu: Biznes.
Edit:
Juz za tydzien "Tajemnicza śmierć Shane'a Ellison'a, magistra chemii"
Nie zdziwiłbym się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów