📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Sztruks napisał/a:
Chyba twój wibrator wydaje takie dźwięki...
masz mnie; okazało się że nie wiem jak naprawdę brzęczy wibrator ale też nie wiem i nie chcę wiedzieć skąd ty to wiesz...
Halman napisał/a:
masz mnie; okazało się że nie wiem jak naprawdę brzęczy wibrator ale też nie wiem i nie chcę wiedzieć skąd ty to wiesz...
Wibrator twojej starej tak brzęczy
Halman napisał/a:
Nie musisz sobie wsadzać zabawek z dupy do ryja by po prostu wiedzieć jaki ma dźwięk wibrator... Ale z Was przegrywy
C0C0JUMBO napisał/a:
Nie musisz sobie wsadzać zabawek z dupy do ryja by po prostu wiedzieć jaki ma dźwięk wibrator... Ale z Was przegrywy
nie interesują nas twoje wnioski z eksperymentów typu; co, gdzie i w jakiej kolejności..
Albo ktoś dla zabawy zrobił złotego znicza z Harry'ego Pottera, albo to mikrodron typu Scarab.
Cykada taki strasznie wkurwiający owad w pl takie ciche dosyć ale w texasie nie szło spać przy tym kurestwie
cormax19000 napisał/a:
Cykada taki strasznie wkurwiający owad w pl takie ciche dosyć ale w texasie nie szło spać przy tym kurestwie
W Chorwacji sa tez dosc glosne za ciekawostke podam ze przestawaly rowno o 20.02 przez 2 tygodnie jakie bylem w kolejnych latach sprawdzalem i byly to rozne godziny ale zawsze o tym samym czasie 2 razem bylo to 19.56 a za 3 razem 20.01 poprostu milkly ciekawy ten ich zegarek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów