W końcu upierdolę ci tego palca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wychodzę z założenia, że pies nie musi być ładny, pies nie musi być obronny, ale pies ma być wiernym przyjacielem, to jest absolutne minimum, jaki jest sens hodować takiego szczura?
Ja mam psa, zwykłego kundla, który jest tak nauczony, że domownicy to świętość, nawet jak mu ktoś przez przypadek na łapę czy na ogon stanie, to pies nawet nie pomyśli, żeby upierdolić (co duża część psów by zrobiła), jedyne co to zaskomli i zacznie szczekać, a jak przyjdzie co do czego, to gotowy jest bronić domowników. Jak człowiek raz będzie miał psa, który jest prawdziwym przyjacielem, to później byle zdrajcy nie przygarnie.
Ja mam psa, zwykłego kundla, który jest tak nauczony, że domownicy to świętość, nawet jak mu ktoś przez przypadek na łapę czy na ogon stanie, to pies nawet nie pomyśli, żeby upierdolić (co duża część psów by zrobiła), jedyne co to zaskomli i zacznie szczekać, a jak przyjdzie co do czego, to gotowy jest bronić domowników. Jak człowiek raz będzie miał psa, który jest prawdziwym przyjacielem, to później byle zdrajcy nie przygarnie.
Jak ja nie trawię takich małych szczurów, a najbardziej ich pseudo szczekania - przecież one bardziej się dławią i krztuszą.
Może mam płytkie poczucie humoru, ale uśmiałem się jak nigdy Mały wredny skurwiel
Moja bajka to psy od 30 kg w górę ale takiego małego skurwysynka to wyjątkowo bym chciała
A takie małe psiury są właśnie po to by każdy mógł mieć wiernego przyjaciela gdy nie ma warunków na olbrzyma
A takie małe psiury są właśnie po to by każdy mógł mieć wiernego przyjaciela gdy nie ma warunków na olbrzyma
Maryja_zawsze_Virgin napisał/a:
Moja bajka to psy od 30 kg w górę ale takiego małego skurwysynka to wyjątkowo bym chciała
Jak nie ma warunków na olbrzyma to lepiej nie kupować sobie psa tylko nie wiem kup sobie wiatrówkę i idź postrzelać do sąsiada.
A tam pierdolicie. Fajny kundel, super zabawa musi być przy wkurwianiu go
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów