18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Essent 2016-07-27, 20:32 90
Pies nienawidzi tego kolesia,a nie jego palca.Pewnie mu w dupę wsadzał
Zgłoś
onion 2016-07-27, 21:11 8
śmiechłem siarczyście
Zgłoś
N................y 2016-07-27, 21:20 6
Kiedyś na harda trafią zdjęcia typa w kałuży krwi, mały skurwiel w końcu przegryzie mu tętnice
Zgłoś
parolpl 2016-07-27, 21:37 4
@niezwyciężony

O to się nie martw. Prawdopodobnie nastąpi to jak będzie spał.
Zgłoś
carl92 2016-07-27, 21:45 41
Też miałem takiego chujka jak mu fakera pokazałem to się rzucał, albo co lepsze jak puściłem bąka to się rzucał do dupy i gryzł

I tak gówno z ciebie zostanie
Zgłoś
BigBadWolfSS 2016-07-27, 21:55 26
Co to za rasa szczura?

Take your dying with some seriousness, however. Laughing on the way to your execution is not generally understood by less advanced lifeforms, and they'll call you crazy.
Zgłoś
M................e 2016-07-27, 21:58 26
Na chuj rozmnażać takie szczury? Ani to długo żyje ani nie obroni ani to ładne a na dodatek agresywne jak lewacka spierdolina.
Lepiej już wziąć psa ze schroniska albo jakiegoś owczarka z nie rasowego lub randomowego miotu albo psa za 1000zł niż takie małe gówno.
Zgłoś
mariow 2016-07-27, 22:54 2
Zapraszam do odwiedzenia strony przegryw . com
Dopiero zaczynamy i fajnie by bylo goscic tam kilku Sadoli
Zgłoś
rumpelstiltskinxxx 2016-07-27, 23:08 2
pewnie mu tego palca wsadzał w dupę, dlatego się tak wkurwia
Zgłoś
kamil332211 2016-07-27, 23:44 7
@Maupajoke A po co trzymac w domu kota? chomika? szczura? krolika? weza? I inne chujostwa jak cie to nie obroni?
Juz widze jak sie krolik rzuca na wlamywacza >_<
Zgłoś
Baltazar1 2016-07-27, 23:46 1
pieski są fajne
Zgłoś
pawelekjestem 2016-07-28, 0:29 6
Szczur by na mnie szczeknął raz i by z miejsca w blenderze wylądował.
Zgłoś
T................a 2016-07-28, 0:50 2
pawelekjestem napisał/a:

Szczur by na mnie szczeknął raz i by z miejsca w blenderze wylądował.

Zesrał się, a nie wylądował.
Zgłoś
W................. 2016-07-28, 6:51 7
W reakcji na agresję trzeba złapać za kark, przycisnąć łeb do ziemi i pokazać, kto tu jest wyżej w hierarchii. Rzecz jasna bezboleśnie, ale zwierzę musi poczuć się obezwładnione.

Wytresowałem tak dawniej psa, że nawet się krzywo nie spojrzał i miał do mnie bezgraniczne zaufanie, a obecnie właśnie skończyłem tresować kota. Mogę go wywrócić na plecy i drapać po brzuchu albo zarzucić go sobie na szyję jak szalik i nawet pazura nie wyciągnie. Zwierzę musi po prostu wiedzieć, że żadna krzywda go nie spotka, ale hierarchia jest święta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów