Warszafka Po Stolicy - odcinek 6. "O włos" to kompilacja zachowań kierowców na uliach Warszawy. Film został zrobiony ku przestrodze.
Warszafka Po Stolicy - odcinek 6. "O włos" to kompilacja zachowań kierowców na uliach Warszawy. Film został zrobiony ku przestrodze.
A tak naprawdę każdy z nas widzi po 10 takich nagięć przepisów dziennie i nie robi z tego afery bo każdy wie że nie da się jeździć w tym kraju idealnie pod dyktando KRD.
Ale tu nie chodzi o łamanie przepisów tylko o to, że goście się pod maskę wpierdalają albo na chama przeciskają na dwupasmówkach...
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.Przyjechało to bydło z wiosek do warszawy i głupieją widząc drogę szerszą niż 2 metry... więc co robią? Kupują kamerki i wrzucają na yt aby inne wieśniaki z wypizdowa widziały więcej niż 2 samochody naraz obok siebie.
Wieśniaki nagrywają, bo szanują swoje auta. Parszywiaczki zapierdzielają i zwalają winę na słoiki. Zakurzone słoiki pieprzone. To, że twoja matka przyjechała do Wawy nie czyni cie warszawiakiem, tylko zakurzonym słoikiem. Słoma ci wystaje.
Ja jestem ze wsi i chuj. Jestem z tego dumny.
Pierdolicie o sloikach jakby cała wina po ich stronie leżała.
Ciekawe tylko czemu na mojej wiosce jeden z drugim się zgubił kto ma pierwszeństwo i jak jechać jak świateł i pasów zabrakło. A kurwa równorzędne to już w ogóle jakiś mistyczny wymysł.
Teraz mieszkam w Wawie. Co kurwa odpierdalaja ci rodowici to pała mała. Polecam przejechać się Solidarności, Chelmzynska, Targowa w godzinach szczytu. Jeden kurwa lepszy od drugiego.
A tak zupełnie poza konkursem. Nie szczyccie się tak tego warszawskiego pochodzenia bo choćby moja rodzina ma bardziej warszawskie korzenie niż większości, choć podkreślam jestem ze wsi. Druga rzecz to to że w Wawie to większość buraki. Ciężko wam kurwa choćby dzień dobry powiedzieć.
@up w pierwszym filmie nie zasłaniali tablic jak burak jechał pod prąd jednokierunkową, ale najwidoczniej musieli mieć z tym jakiś problem skoro teraz zasłaniają. Ogólnie taki był cel tego kanału aby tablice pokazywać, no ale pewnie zadziałało tu nasze nieszczęsne Polskie prawo i stąd pozasłaniane tablice...
Sprawa wygląda tak, że nigdzie nie jest sprecyzowane czy można upubliczniać dane w postaci numeru rejestracyjnego. Przepisy mówią jedynie o numerach identyfikacyjnych czy innych elementach, cechach kulturowych, ekonomicznych etc., które bezpośrednio i pośrednio umożliwiają identyfikację osoby.
No i teraz rozchodzi się o to, że tak łatwo nie jest ogarnąć kto jest właścicielem auta po samych numerach, ale znowu teoretycznie jak to twierdzą niektórzy- sąsiedzi mogą je pamiętać(kto kurwa normalny zapamiętuje tablice swoich sąsiadów?)
Prawda jest taka, że po Warszawie trzeba nauczyć się jeździć ze względu na ogromną ilość pojazdów. Jak się nic nie podoba i potraficie tylko narzekać na stolice i jej mieszkańców (w dużej mierze słoje) to zostańcie u siebie na roli, kopcie kartofle, dójcie krowy czy co tam chcecie.
Wieśniaki nagrywają, bo szanują swoje auta. Parszywiaczki zapierdzielają i zwalają winę na słoiki. Zakurzone słoiki pieprzone. To, że twoja matka przyjechała do Wawy nie czyni cie warszawiakiem, tylko zakurzonym słoikiem. Słoma ci wystaje.
Niestety nie trafiłaś dziewczynko z zapałkami.
@up w pierwszym filmie nie zasłaniali tablic jak burak jechał pod prąd jednokierunkową, ale najwidoczniej musieli mieć z tym jakiś problem skoro teraz zasłaniają. Ogólnie taki był cel tego kanału aby tablice pokazywać, no ale pewnie zadziałało tu nasze nieszczęsne Polskie prawo i stąd pozasłaniane tablice...
Praktycznie tablice należą do państwa a nie do właściciela auta, więc zakaz ma na celu ograniczenie negatywnego wizerunku poszczególnych samorządów.