📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najlepsze w zakopanym są Krupówki tyle chińskiego badziewia nie ma chyba nawet w samy bankoku, a już na pewno nie w tak zajebistych cenach
@Nattfrost
kurwa człowieku,wole wiedzieć co się dzieje w MOIM kraju,bo w nim żyje i póki co chuj mnie obchodzi reszta.I co,to może oznacza że jestem debilem według twojej metryczki i by do niej nie należeć powinienem może interesować się gospodarką Somalii,Chujstanu i Grenladii?
Tkwimy wyżej niż po uszy w gównie,dlatego interesuje się co te skurwysyny z wiejskiej próbują uchwalić zasłaniając się tematami zastępczymi typu zima w USA,Trynkiewicz wychodzi na wolność itp. bo Madzia się wszystkim znudziła
I weź czasami zamiast atakować w stylu "ktoś cię wołał,bo na zmywaku parę talerzy zostało" pierdolnij się w łeb,potem jak pomyślisz podaj argumenty uzasadniające twoje zdanie bo na chwile obecną tak błysnąłeś IQ że musiałem założyć okulary przeciwsłoneczne -_-
kurwa człowieku,wole wiedzieć co się dzieje w MOIM kraju,bo w nim żyje i póki co chuj mnie obchodzi reszta.I co,to może oznacza że jestem debilem według twojej metryczki i by do niej nie należeć powinienem może interesować się gospodarką Somalii,Chujstanu i Grenladii?
Tkwimy wyżej niż po uszy w gównie,dlatego interesuje się co te skurwysyny z wiejskiej próbują uchwalić zasłaniając się tematami zastępczymi typu zima w USA,Trynkiewicz wychodzi na wolność itp. bo Madzia się wszystkim znudziła
I weź czasami zamiast atakować w stylu "ktoś cię wołał,bo na zmywaku parę talerzy zostało" pierdolnij się w łeb,potem jak pomyślisz podaj argumenty uzasadniające twoje zdanie bo na chwile obecną tak błysnąłeś IQ że musiałem założyć okulary przeciwsłoneczne -_-
Groszek olej Presty'ego bo to po prostu debil jest ja co roku chętnie wpadam w Polskie góry i do zakopanego i nigdy nikt mnie na kase nie naciągał z goralenvolku gorale sie rozliczyli tym ze ksiecia goralskiego Krzeptowkiego powiesili wlasnorecznie na drzewie a co do cen to wy kurwa downa macie w wawce jest drozej niz w zako i nikt nie narzeka zarowno ceny pokoi jak i artykułów spożywczych sa przystepne za 50 zl za noc od osoby mozna miec dobre warunki bywalem w roznych miejscach Polski w ktorych nie bylo poprostu nic zadupie i tyle i ceny pokoi byly takie same
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów