Oni "dlo dutków" zrobią wszystko. Duża częśc spierdoliła do Ameryki, gdzie do dziś nie nauczyła sie po ichniejszemu gadać.
I do dziś nie rozliczyli sie za Goralenvolk.
Jedzcie w Beskidy, zobaczycie, że górale sa super.
Tylko nie ci z Podhala.
-obrońcy praw zwierząt wytoczyli sprawę właścicielowi psa,ów pies według "obrońców" był traktowany bestialsko,ponieważ był uwiązany i miał pilnować pola rzodkiewek
-powrót do hameryki i pokazanie jacy oni są pokrzywdzeni przez srogą zimę
-ideologia gender i debaty nad nią,grodzki próbuje dostać się do Solidarnej Polski i "obserwator" debat na temat gender
No na prawdę w chuj potrzebne mi do życia informacje,jakby od tego,że sroga zima zaatakowała hamerykanów zależało moje życie,życie moich dzieci i wnucząt.Może ona spowoduje,że powinienem już się pakować i spierdalać do Honolulu bo po tej tragicznej sytuacji w USA nasza gospodarka pójdzie się walić niczym domy w afganistanie?
Nienawidze podhalańczyków. Góry kocham, zdeptałem ich wiele. W Tatry chodzę rzadko , Zakopane omijam jak moge. Na narty jeżdżę wszędzie, tylko nie w te rejony. Wolę Słowaków, Kasinę itd.
Oni "dlo dutków" zrobią wszystko. Duża częśc spierdoliła do Ameryki, gdzie do dziś nie nauczyła sie po ichniejszemu gadać.
Jedzcie w Beskidy, zobaczycie, że górale sa super.
Tylko nie ci z Podhala.
Chyba cię pojebało żydowski krakowiaczku.
W dupie byłeś i gówno widziałeś, mam znajomych praktycznie z każdego regionu polski i wszyscy was żydzów nie lubią za to wasze kozaczenie. Kto był w moich stronach zawsze wraca ponownie, znam ludzi którzy wracaja co roku od x lat i nigdy nie mają dość PODHALAN i naszej kultury.
Idż poleruj mogiłe Kaczyńskiemu, a nie pieredol sereotypowo co usłyszałeś od dziadka.
Od jego dziadka się odpierdol, bo jeśli od niego to słyszał to słyszał dobrze.
Podróżując po Polsce chyba nigdzie nie spotkałem tak pazernych ludzi jak w górach. Jedziecie sobie wypocząć a tu z wypoczynku się robi szkoła przetrwania bo ceny są 300% wyższe, nawet po drugiej stronie granicy tak nie ma, dlaczego ludzie jeżdżą na narty tam? Bo mają idealnie przygotowane stoki, cena odpowiednia do jakości, a nie jak tutaj że siedzi zapyziała ekipa "góralów" co sępi kasę, a stoki w stanie co najmniej śmiesznym.
Dziwne, że wszędzie taniej a w górach co roku coraz więcej turystów. Ile by pensjonatow i hotelów nie wybudowali to i tak zawsze pełne. Nie mowię tylko o samym Zakopanem ale również o okolicach. To tylko taka nagonka. Tak samo będziecie napierdalać o polskim morzu tylko, że za parę miesięcy.
Jak to się nie rozliczyli ? Najpierw wypadałoby coś wiedzieć na ten temat, a dopiero później się wypowiadać. Szatkowski, jeden z głównych inicjatorów Goralenvolku po stronie polskiej zginął przez powieszenie, a przed śmiercią przepisał cały swój majątek dla oddziałów AK/partyzanckich. Zrozumiał swoją winę i za nią odpokutował. Goralenvolk to temat rzeka. Najogólniej: niemcy chcieli skłócić naród polski. Dla zainteresowanych link . Mimo, iż niezbyt im się udało, zawsze znajdą się takie cepy, które gówno wiedząc, zawsze muszą dorzucić swoje trzy grosze. Właśnie dzięki takim matołom propaganda Goebbelsa była tak skuteczna. A co do zawiści, to po prostu żal Wam dupy ściska, że za oknem zamiast gór macie trzepak i obskurne osiedle.
tematy,które lecą w telewizji rozpieprzają mnie,przykład :
-sroga zima w JUESEJ (a co nas to kurwa obchodzi)
-obrońcy praw zwierząt wytoczyli sprawę właścicielowi psa,ów pies według "obrońców" był traktowany bestialsko,ponieważ był uwiązany i miał pilnować pola rzodkiewek
-powrót do hameryki i pokazanie jacy oni są pokrzywdzeni przez srogą zimę
-ideologia gender i debaty nad nią,grodzki próbuje dostać się do Solidarnej Polski i "obserwator" debat na temat gender
No na prawdę w chuj potrzebne mi do życia informacje,jakby od tego,że sroga zima zaatakowała hamerykanów zależało moje życie,życie moich dzieci i wnucząt.Może ona spowoduje,że powinienem już się pakować i spierdalać do Honolulu bo po tej tragicznej sytuacji w USA nasza gospodarka pójdzie się walić niczym domy w afganistanie?
I czym, człowieku, różnisz się od zwykłych, głupich roboli? Inteligentny człowiek ma szeroki zakres zainteresowań, obchodzi go sroga zima w juesej, a nawet jeśli nie, to chociaż zainteresuje. To oddziela ludzi od bezmyślnego bydła: "a po co mnie to skoro i tak się nie przydo w życiu! lewackie propagande!".
Zresztą, chyba ktoś cię wołał, bo na zmywaku parę talerzy zostało.
tym bardziej ze w Polsce sa dziesiatki innych tematów wartych uwagi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów