18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
O żydach [zbiorczy]
~Tołdi • 2009-03-12, 14:51
Opowiedziałbym wam chętnie kawał o Żydzie...
...ale...
...obawiam się że go spale.

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Fakerę 2012-11-03, 13:00 2
Biedny, samotny Żyd, mieszkający w kwaterunkowym mieszkaniu ze swoją niewidomą matką, w swoich codziennych modlitwach błagał Boga o poprawę swego losu. W końcu Bóg postanowił odpowiedzieć na jego modlitwy. Objawił się Żydowi i powiedział, że spełni jedno jego życzenie. Ten zamyślił się i powiedział:
- Boże, chciałbym, żeby moja matka zobaczyła, jak moja żona wiesza na szyi mojej córki wart dwadzieścia milionów dolarów brylantowy naszyjnik w czasie, gdy siedzimy w naszym Mercedesie 600 zaparkowanym obok basenu zaraz obok naszej rezydencji w Beverly Hills.
Bóg (do siebie)
- Muszę się jeszcze od tych Żydów wiele nauczyć...

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
mdma888 2012-11-03, 13:02
spoko zarówno kawał o Żydzie i żonie skopiowany z JM. Mogłeś chociaż napisać źródło, anie kopiować....
Zgłoś
BongMan 2012-11-03, 13:12
Spowiedź:
- Proszę księdza, oszukałem Żyda. To grzech?
- Grzech? Raczej cud.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
h................j 2012-11-03, 13:17
Bongman ludzie łamią zęby na Twoich sucharach.
Zgłoś
Romperek 2012-11-03, 13:19 1
@mdma888 90% materiałów jest kopiowanych z innych stron ale nie każdy je przegląda więc weź na wstrzymanie jak już gdzieś czytałeś to zachowaj to dla Siebie.

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
mdma888 2012-11-03, 16:22
nie dam, bo nie lubię frajerów którzy robią kopię i podpisują się pod tym. Jak chce tak działać to niech poda źródło.
Zgłoś
Kl4ki3r 2012-11-07, 21:45 4
Jak nazywa się pełnoletni żyd mieszkający z rodzicami?

Odp. Pasożyd
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-07, 22:29
Jebany antysemita! Naślę z moimi braćmi MOSAD na cię!

Dowcip pyszny

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
isiek 2012-11-07, 22:32
Jak nazywa się żyd w paski?

Odp. Pasożyd.
Zgłoś
malvo 2012-11-07, 23:48
A nie bo pasożyt na narodzie

non potest tacens
Zgłoś
Almejs 2012-11-07, 23:56
jak nazywa się żyd w pasiaku?

Pasożyd.
Zgłoś
łysa_pała 2012-11-08, 12:08 1
- Mojsze, a skąd Ty masz taki ładny zegarek?
- Tate mi sprzedał jak umierał.
Zgłoś
Maryjan 2012-11-08, 12:12
Tata chyba?

Nigdy nie należy wierzyć łysemu i rudemu.
Rudy wiadomo zdradliwy, a łysy mógł być kiedyś rudy.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-15, 15:24 3
Jaki jest narodowy sport żydów?

Jew-do!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
ButcheredAtBirth 2012-11-15, 15:38 5
A wcale, że nie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów