Flodzia, mam taką propozycję: jak wrzucasz taki zjebany materiał, to napisz kilka słów wyjaśnienia, co Ty w nim widzisz wartego wrzucenia na Sadola. Wiesz, czy Cię rozbawił, czy zmartwił, czy zszokował czy tam kurwa jeszcze jeszcze doznałaś.
nie warto...
Flodzia, mam taką propozycję: jak wrzucasz taki zjebany materiał, to napisz kilka słów wyjaśnienia, co Ty w nim widzisz wartego wrzucenia na Sadola. Wiesz, czy Cię rozbawił, czy zmartwił, czy zszokował czy tam kurwa jeszcze jeszcze doznałaś.
Nie zesraj się.
Nie zesraj się.
I już wiemy z kim śpi. Weź z nią pogadaj bo niedługo nam sriktok zamknie sadola za prawa autorskie.
Nie mylcie portali i nie róbmy śmietnika z Sadistica.
Pan w PR pracuje? Się złożyło idealne hasło reklamowe. A Flodzia niech ssie
Ale jakiś "mądry" admin to klepnął, tak?
Stary jestem tu od dawna. Nie warto, uwierz mi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów