Obejrzałeś pieniążki! To oddawaj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Obejrzałeś pieniążki! To oddawaj
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja podobnie jak wyżej... za kasę z komunii kupiłem rower i mimo, że dość dużo jeżdżę to wciąż mam jeszcze jakieś pozostałości po tym pierwszym rowerze (w międzyczasie zmieniłem ramę na większą, amortyzator, a korbę i przednią zębatkę to dopiero w tym roku zmieniłem)... no i nie zgodzę się ze zdaniem, że "dziecko tą kasę przepierdoli". Jak starzy mają łeb na karku i są dobrymi rodzicami to naprowadzą dzieciaka na coś konkretnego co pozwoli mu rozwinąć pasję, albo przynajmniej przyjemnie spędzać czas.
Inna sprawa jeśli niema kasy i trzeba odciągnąć, żeby do pierwszego starczyło na chleb. W takich wypadkach się nie czepiam.
Inna sprawa jeśli niema kasy i trzeba odciągnąć, żeby do pierwszego starczyło na chleb. W takich wypadkach się nie czepiam.
Komunia...kiedy to było hajs się wtedy wcale nie liczył.
Wiadomo że dzieciakowi nie daje sie hajsu z komunii i że zorganizowanie imprezy kosztuje. Ale huj jej w dupe i na imię za protekcjonalne traktowanie swojego dziecka i mówienie do niego w ten sposób. Daje palce pod tasak że młody wyrośnie na zjeba dzięki takim zabiegom. Dzięki bahawioralnemu hujowi w dupie na każdym etapie życia z matką co ma kamień zamiast mózgu dzieciak bedzie pracował pierwsze pół życcia w tesco a drugie pół życia w realum przpierdalał pensje w całodobowym monopolowym i robił interesy życia po których sie tylko traci - typu gra na maszynach.
Ale to tylko moje zdanie.
Ale to tylko moje zdanie.
Nikt jeszcze nie napisał, że stara ruchable =)
Co z Wami?
Co z Wami?
Ja w takim wieku nawet nie myślałem o hajsie z kopert
Zebrałem prezenty(rower górski, aparat, złoty kajdan itd.) a starzy wzięli hajs. W życiu bym nie pomyślał że choćby złotówka mi się należała. W końcu to oni wyprawili przyjęcie na ileś tam osób, za darmo się żarcie nie zrobiło.
Zebrałem prezenty(rower górski, aparat, złoty kajdan itd.) a starzy wzięli hajs. W życiu bym nie pomyślał że choćby złotówka mi się należała. W końcu to oni wyprawili przyjęcie na ileś tam osób, za darmo się żarcie nie zrobiło.
jak dobrze że jestem taki jak wy.Wyznaję Jehowę i nasze ceremonie są dużo mądrzejsze:W wieku 6 lat przechodzi się chrzest(zamoczenie w basenie z wodą oraz przyjęcie do grona(rodziny),W wieku 13 lat mamy piękny rytuał wstąpienia-żadne pieniądze nie wchodzą w grę-rzeczy materialne to zbytek.W wieku 18 lat z grona można zacząć wybierać partnerkę.Ja wygrzmociłem już połowę grona i nadal szukam tej jedynej.Co ciekawe ciągle ciągle pojawiają się "nawrócone" i je też grzmocę.Aha i jeszcze ludzie jedzenie i dary przynoszą dlatego polecam każdemu kto "znudził się" zwykłą wiarą.
Pozwólcie mi zatrzymać chociaż jedną (...)
Kurwa, nie mogę. "Jutro porozmawiamy czy ci je damy, czy nie". Rozumiem, że komunia to są koszta, ale jak można być takim chujem żeby dziecku kazać za to płacić? Jebana patologia. Admin, dawaj ostrzeżenie, wkurwiłam się.
hehehe Spokojnie. To bylo 22 lata temu. Od tamtej pory cały świat się zmienił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów