Obejrzałeś pieniążki! To oddawaj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Obejrzałeś pieniążki! To oddawaj
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
imie zobowiazuje zona pewnie grazynka. i ot jak maly zostaje wyruchany przez wlasnych rodzicow, a pedofilia jest przeciez karana;/
No co? Koperta dla księdza, sama się nie wypełni.
Grażynka to raczej schowała to przed Januszem, który już wyraźnie rozkminiał czy wydać to na nowe radio do Poloneza czy jednak na felgi...
Czuję się dziwnie, bo moi rodzice pieniądze z komunii brata i moje, przelali na osobne konta i niby mogliśmy z nich korzystać. Zamiast "kieszonkowego" ( którego nie dostawaliśmy ), na "większe" zakupy, czy to MP3, czy aparat czy rower ( co oczywiście było fikcją, bo kasa poszła na remont itp. ); ale na 18 urodziny przelali nam całość z odsetkami.
Choć znowu nie było żadnej większej imprezy, co by cokolwiek kosztowała.
Choć znowu nie było żadnej większej imprezy, co by cokolwiek kosztowała.
Wam serio rodzice tą kasę zajebali? U mnie po prostu była "na przechowaniu" ale cokolwiek sobie za to zechciałem kupić to brałem i nie było problemu. Rozeszło się na klocki, Comodore 64 i jakieś inne których już nawet nie pamiętam, ale co do grosza poszło na co miałem ochotę. Nie wyobrażam sobie złotówki wziąć z tego co moja córka dostanie teraz w maju z okazji komunii właśnie...
Widzę że to taka rodzina co by dzieciom samochodziki przykręcali do podłogi żeby nie popsuli, bo po co kupować nowe :/
Hehe mi też starzy zajebali te pieniądze, ale chuj tam było minęło.
Cytat:
Nie wyobrażam sobie złotówki wziąć z tego co moja córka dostanie teraz w maju z okazji komunii właśnie...
To teraz ci pokażę odwrotną skrajność.
Mam sklep spoż-mon i kiedyś przyszła do mnie sąsiadka do mojego domu prywatnie i poprosiła mnie aby jej męża w moim sklepie nie obsługiwano (a jeden z lepszych klientów bo tankował nieźle) bo ten pijak kradnie hajs ze skarbonek swoich dzieci. Mówiła mi ze łzami w oczach, że jak kupiła im nowe skarbonki bez opcji wyjmowania to ten typ ukradł obie skarbonki, rozbił je i zajebał kasę.
To tak tylko aby pokazać, że na świecie są różni ludzie.
moją kasę strarzy przepili
łap 20 i leć na główną
Katolskie złodziejskie kurwy, własne dziecko okraść jeszcze z taką premedytacją to tylko w tym zwierzogrodzie jest na porządku dziennym, dlatego teraz ja ich okradam jak taki przyład mi dali :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów