📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"o chuju złoty, skąd tu tyle gwiazd..?"
W oczach mamy kilka rodzajów receptorów. Jednymi z nich są prętki/pręciki - odpowiedzialne za widzenie światła. Podczas wstrząsu/uderzenia owym receptorom odpierdala i przez to widzimy rozbłyski, gwiazdy itd.
Dzięki czopkom widzimy natomiast kolory. Chodzi o inne receptory a nie te cukierki z pupy.l
W oczach mamy kilka rodzajów receptorów. Jednymi z nich są prętki/pręciki - odpowiedzialne za widzenie światła. Podczas wstrząsu/uderzenia owym receptorom odpierdala i przez to widzimy rozbłyski, gwiazdy itd.
Dzięki czopkom widzimy natomiast kolory. Chodzi o inne receptory a nie te cukierki z pupy.l
Do tej pory on walił konia a tu zonk: koń walnął jego. Niech koń ma coś z życia.
encoder178 napisał/a:
"Do jaskini!!" ...mądry przegryw
Ale wiesz głupcze że skoro cytowane słowa, to słowa przegrywa, i ty je wypowiedziałeś, to zdeklarowałeś że jesteś przegrywem? Pewnie nie wiesz, bo jak widać twoja podświadomość, ma jest mądrzejsza od ciebie. ...choć pewnie i tak głupsza od dajmy na to kury.
koń ma traume bo pamieta jak ta panienka mu sie do pindola dobierała i teraz sie broni
Lobo24 napisał/a:
Kurwa, nie doczytałem do końca i czekam jak jebniety z pięcioma czopkami w dupie na kolorową fazę
Per rectum ad astra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów