W Hackney pan Abdul dokonał zbrodni nienawiści i zadźgał żydowskiego rabina. Jak to rozpiszą tamtejsze media?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Biali prowokatorzy, wywołali agresję spokojnej części ludności która w obronie swoich praw została zmuszona do stawienie oporu, na filmie widzimi jak lekarz próbuje ratować innego obywatela mniejszości zattakawanego przez prowokatorów
Pralpunkt napisał/a:
Biali prowokatorzy, wywołali agresję spokojnej części ludności która w obronie swoich praw została zmuszona do stawienie oporu, na filmie widzimi jak lekarz próbuje ratować innego obywatela mniejszości zattakawanego przez prowokatorów
co ty pierdolisz?
Szkoda gadać.
^
Ale ten ortodoks się rządzi, na policje każe dzwonić i jeszcze ruch wstrzymuje na ulicy. Samemu nie łaska, co to sobota, że nie może nic sam zrobić?
Ale ten ortodoks się rządzi, na policje każe dzwonić i jeszcze ruch wstrzymuje na ulicy. Samemu nie łaska, co to sobota, że nie może nic sam zrobić?
to jest Bohater
phrontch napisał/a:
. Jak to rozpiszą tamtejsze media?
na razie nic nie napiszą bo jest szabas...
Otóż Pan Abdul szedł spacerkiem do biblioteki po książki, kiedy to Rabin rzucił się agresywnie, na niesiony przez Abdula nóż...
...i tak 33 razy.
...i tak 33 razy.
I can't breathe ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów