📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja bym wjebał tego pająka na obiad, na początku opalić włoski i wykwintne danie
Jak pająki jedzą takie ofiary. One krew piją tylko czy je zjadają ? Nie jestem hodowcą, nie mam takiego, ale zapytać nie zaszkodzi tym bardziej, że to twój własny materiał.
Jak już zabije to trzymając tak ofiare wpuszcza w nią soki trawienne a gdy wszystko wewnątrz jest już papką to wysysa to. Proces trwa kilka-kilkanaście godzin. Na końcu zostaje tylko mały kłębek skóry i ogon
Jednej myszy mniej
masz filmik jak pająk to wysra ?
Jak mozna takiego chuja hodowac, od razu bym to to mlotkiem rozpierdolil...
Nie no jest się czym chwalić , teraz jakbyś mógł wrzuć jakąś aborcje w końcu tym się też lekarze żywią ...
Boże... najgorsza skaza wśród małolatów. Dawanie myszy pająkowi, żeby ją tylko zabił. Masz nagrane/potwierdzone, że on ją w ogóle zjadł? Takiej wielkości pająk powinien dostać oseska mysiego najwyżej. Czego nie można powiedzieć o wężach:
Cytat:
I dwa tygodnie jedzenia z głowy
słucham? Taka myszka starcza jej na góra 5 dni. W sobotę dostaje kolejną
Pająkom nie powinno się dawać kręgowców do jedzenia, bo mogą zachorować na tzw. discinetic syndrome. Czasami może się zdarzyć, że myszka upierdoli pająka i ten zdechnie.
@@Janusz
Co to za waz? Jest agresywny ? Drogi w utrzymaniu? Moze zagrozic jakos czlowieki? Zawsze marzylem o tym by hodowac 'malego' zabojce ^^
Co to za waz? Jest agresywny ? Drogi w utrzymaniu? Moze zagrozic jakos czlowieki? Zawsze marzylem o tym by hodowac 'malego' zabojce ^^
babycow napisał/a:
Boa dusiciel, albo pyton królewski. Jak urośnie może być groźny, ale nie śmiertelnie.@@Janusz
popieram przemka58, jak chcesz szybko sie pozbyc pająka dawaj mu myszy... nie dosc ze moze dojsc discinetic syndrome, to wpierdzielajac skladniki myszy pajak zacznie miec twardsza pokrywe chitynowa i bedzie mial duze problemy z wyjsciem z wylinki. Duza ilosc smierci pajakow podczas wylinki jest tym spowodowana, pajak sie dusi w srodku nie mogac wyjsc przez twardy pancerz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów