📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarna wiewiórka z irokezem na głowie opierdala czosnek z łupek. No kurwa. Co my tu mamy w czystej postaci?
Pewnie można ją kupić w każdym sklepie z wiewiórkami do obierania czosnku
przydaa by mi się taka obieraczka
bo czosnku wpiepszam dużo, dziennie całą główkę
bo czosnku wpiepszam dużo, dziennie całą główkę
Ja kiedyś zjadłem dosłownie jeden ząbek czosnku, od razu się porzygałem...
Przedewszystkiem to czosnek należy kupować made in EU a nie CHRL...
Miałem kiedyś wiewiórkę. Widziałem jak wypadła z gniazda i się schowała pod korzeniami drzew. Nie ruszałem jej, w nadziei, że matka po nią wróci. Niestety, gdy wróciłem na miejsce przed zmrokiem, zastałem ją w takiej samej pozycji. Postanowiłem ją zabrać ze sobą. W domu okazało się, że jest to bardzo młoda wiewiórka. Konieczne było podawanie jej mleka(skondensowanego) pipetą. Po prostu trzeba było zastępować jej matkę. Udało się ją odchować. Zamieszkała w piwnicy i okazyjnie była wypuszczana na pobliskie drzewka. Jedyny minus to to, że wszystko gryzła, jak to gryzoń... i srała i lała gdzie popadnie. Zbudowaliśmy jej nawet coś w rodzaju woliery, miała tam drzewko i zbudowane gniazdo, w którym spała, w nocy wracała do swojej piwnicy, gdzie mogła dalej obgryzać wyposażenie. Niestety, któregoś dnia nadeszła burza i siostra chcąc ją przenieść do piwnicy wyjęła ją z woliery, a ta uciekła( przestraszyła się grzmotów). Więcej jej nie widziałem... Mam nadzieję, że przeżyła na wolności.
* Chcę dodać film z nią jak coś je oraz jak szaleje na drzewie ( nie wiem czy się uda, filmy kręcone z 10 lat temu).
* Chcę dodać film z nią jak coś je oraz jak szaleje na drzewie ( nie wiem czy się uda, filmy kręcone z 10 lat temu).
Ohoho napisał/a:
Śmiej się, ale tak kiedyś będzie! Jak rozpracujemy "język programowania" natury to wszystkie roboty i cała ta elektronika pójdzie do kosza a zastąpią ją odpowiednio zaprogramowane organizmy żywe.
My może tego nie doczekamy, ale nasze wnuki pewnie tak.
Ohoho napisał/a:
Ten komentarz powinien mieć 1000 piw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów