.... a jeśli będziemy zobligowani do zatrzymania się bez względu na to, co dzieje się za naszymi plecami?
.... a jeśli będziemy zobligowani do zatrzymania się bez względu na to, co dzieje się za naszymi plecami?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
..to nasze zatrzymanie (wymagane przez prawo) nie powinno być zaskoczeniem dla tych z tyłu. Teraz też jesteś zobligowany do zatrzymania się np. na czerwonym, "bez względu na to, co dzieje się za naszymi plecami?"
..to nasze zatrzymanie (wymagane przez prawo) nie powinno być zaskoczeniem dla tych z tyłu. Teraz też jesteś zobligowany do zatrzymania się np. na czerwonym, "bez względu na to, co dzieje się za naszymi plecami?"
Jak będzie czerwone, a za moimi plecami zobaczę ciężarówkę, która nie wyhamuje.... to z pewnością będę się przejmował sygnalizacją.
- jak przejedziesz na czerwonym uciekajac przed ciezarowka i kogos zajebiesz: Twoja wina
- jak ciezarowka pierdolnie w ciebie a ty przez to zabijesz kogos - jej wina
I nawet jakby weszło prawo nakazujące puszczanie pieszego, miałbyś prawo się ratować w takiej sytuacji.
Ale argumentacja za tym, żeby nie zatrzymywać się na przejściach (i nie wprowadzać takiego prawa) jest taka, jak stwierdzenie: "a przeskoczę to czerwone, bo za mną jedzie TIR i musiałby się zatrzymywać - po co ryzykować?"
Ciekawe czy coś wiadomo na temat poszkodowanej.
Bo nie wydaję mi się, że tak o przeleciała przez samochód i nic poważnego się nie stało
Ale zawinął rogala.
Ciekawe czy coś wiadomo na temat poszkodowanej.
Bo nie wydaję mi się, że tak o przeleciała przez samochód i nic poważnego się nie stało
Wiadomo, nie żyje
@up:
- jak przejedziesz na czerwonym uciekajac przed ciezarowka i kogos zajebiesz: Twoja wina
- jak ciezarowka pierdolnie w ciebie a ty przez to zabijesz kogos - jej wina
o ile przeżyjesz
@up:
No raczej niezbyt, bo w sądzie by się wytłumaczył, że chciał ratować swoje życie przed rozpędzoną ciężarówką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów