📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gazownik napisał/a:
Po co kobiecie broń? Żeby naparzać typa po plecach
No bo w chuj rozważne strzelać do typka który jest centralnie na linii strzału twojego partnera/chłopaka/wspólnika
Na filmach to się zawsze udawało...
Prowadzić jakiś interes w dzikim kraju i nie posiadać zachomikowanej M1911 to zabawa w filantropa.
Pampersy go dobiły na końcu. Bez szans
Kurwa tam wszystko powinno się podawać pod szybą pancerną .... A nie tak wolno i dzwi jak w bunkrze .... I wtedy mogę tam być sprzedawcą .... Bo tak to to kurwa jest ryzyko zawodowe i dość śmiertelne żniwo zbiera ....
~VeIture napisał/a:
No bo w chuj rozważne strzelać do typka który jest centralnie na linii strzału twojego partnera/chłopaka/wspólnika
Chyba nie zauważyłeś, że jej po prostu albo gnat się zaciął, albo skończyły się pestki. Inaczej dalej by strzelała nie patrząc na swojego bad boy'a.
Dalej nie wiem, po której stronie jebana stała. Umysł baby jest niepokonany.
ZajętyPelikan napisał/a:
Chyba nie zauważyłeś, że jej po prostu albo gnat się zaciął, albo skończyły się pestki. Inaczej dalej by strzelała nie patrząc na swojego bad boy'a.
No widziałem ale w sumie na zdrowie to wyszło dla jej wspólnika więc lepiej, że kolbą waliła w końcu - bez względu na powód
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów