📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rudy, Ty kurwo
kiedyś zajebisty robił dobrą robotę teraz jest PiSuarowym, rudym, cwelem ssącym rachonia.
Jebane lewactwo tfu!!!! Galareta z żaby w rowie spoko kurwa a brudy brzydzą się poczętego życia ludzkiego w pierdolonej wawie! Ps. Żeby wam jebane lewackie pizdy dupa nie pękła tak samo gardzę wami i pisiorami i bosakiem też!! Włączcie myślenie pojeby bo tym tokiem myślenia to chuj w dupie urośnie! Tępe chuje! Tfu
pyta.pl - kiedys sie ogladalo i podsylalo linki znajomym. Dzisiaj, po skurwieniu Jaoka, nawet wstyd o tym wspominac ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
z dupy temat, w tej całej aborcji chodzi tylko o to, że to osoba bezpośrednio w ciąży miałaby podejmować decyzję, a nie Kowalski zza ściany, który ma w dupie losy tej kobiety później... Sam jestem za Korwinem, ale w tym punkcie nie widzę nici porozumienia, pierdoli o odpowiedzialności, ochronie życia itp, ale o odpowiedzialności społecznej za decyzje ogółu już jakoś ani słowa...
os79 napisał/a:
kiedyś zajebisty robił dobrą robotę teraz jest PiSuarowym, rudym, cwelem ssącym rachonia.
skju jego kamerzysta stary zostawil go i robi jaja na swoim kanale na twitterze. niewiele lepsza robota ale lepsza mozna sie posmiac bo ten to juz razem z najmanem plyna do jadra ziemi
os79 napisał/a:
Nieprawda, to że pracował w tvp to o niczym nie świadczy, nie realizował polityki pisowskiej, miał swój program po prostu. Korwn pisał w angorze swohe artykuły, to znaczy że był lewakiem? No chyba nie
ciekawe, czy gdyby zapytać żaby, to czy analogicznie byłyby za ochroną życia ludzkiego, a żabiego już nie?
albo gdyby zapytać czarnych, czy są za ochroną życie czarnych dzieci, a na drugiej stronie, czy podpiszą to samo o białych dzieciach?
a potem zapytać białych o to samo.
i na koniec przeprowadzić analizę wyników.. i dostać bana
albo gdyby zapytać czarnych, czy są za ochroną życie czarnych dzieci, a na drugiej stronie, czy podpiszą to samo o białych dzieciach?
a potem zapytać białych o to samo.
i na koniec przeprowadzić analizę wyników.. i dostać bana
Co ten Jaok się tak zmenelił i z januszał? Taki przystojny facet był (no homo).
ja_nemo napisał/a:
j***ne lewactwo tfu!!!! Galareta z żaby w rowie spoko k***a a brudy brzydzą się poczętego życia ludzkiego w pie**olonej wawie! Ps. Żeby wam j***ne lewackie p*zdy dupa nie pękła tak samo gardzę wami i pisiorami i bosakiem też!! Włączcie myślenie pojeby bo tym tokiem myślenia to ch*j w dupie urośnie! Tępe ch*je! Tfu
nie zesraj się
Dzień Całowania Złotowłosych jest dopiero 12 stycznia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów