18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Obronne koteły
~Velture • 2018-05-17, 10:45
Takim kotom to kurwa szkoda żarcia dawać

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................0 2018-05-17, 10:53 17
Velture napisał/a:

Jakby były głodne, to by na tego ptaka zapolowały. Nawet nażarty lew nie będzie polował.
Zgłoś
zwierzak30 2018-05-17, 10:57 6
Beszczelna portowa kurwa. HAHAHA
Zgłoś
janlew 2018-05-17, 11:10 46
Koty wypierdolić za płot, ptaka zostawić.
Zgłoś
Tafariel 2018-05-17, 11:55 14
Velture napisał/a:

Bardzo mądre zwierzęta! Sam byś nie wyskoczył do Seagull'a

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Pantilion 2018-05-17, 13:46 9
A rudy jeszcze kopa dostał na odchodne

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
MadDave 2018-05-17, 16:20 3
A co się będą pierdolić z jakimś ptaszyskiem, od tego jest wytresowany człowiek żeby pogonił natręta.
Cmentarze są pełne bohaterów.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
HalfGod 2018-05-17, 18:21
zwierzęta zabijają dla zabicia głodu tylko ludzie mają w zwyczaju zabijać dla rozrywki
Zgłoś
bazzzyl 2018-05-17, 21:19
Przeczytałem: "Ogromne kotlety"
Zgłoś
mit2 2018-05-17, 21:27 1
HalfGod napisał/a:

zwierzęta zabijają dla zabicia głodu tylko ludzie mają w zwyczaju zabijać dla rozrywki

Bredzisz. Dla przykładu koty lubią sobie zapolować "dla sportu". Mój pies wyciąga krety, zagryza i zostawia truchła. Jak mu się uda, to i wróbla zabije i zostawi.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Kosmodysk 2018-05-17, 21:32
janlew napisał/a:

Koty wypierdolić za płot, ptaka zostawić.

Koty wypierdolić, ptaka zostawić!
Zgłoś
A................y 2018-05-17, 22:29
Takiego intruza trzeba się pozbyć na dobre, bo następnym razem przyprowadzi kumpli.
Zgłoś
Nihilista 2018-05-18, 15:08
Chomiki śpią, obejrzę wieczorem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów