18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nowynick 2019-01-18, 9:23 19
następnemu co napisze "wszystkie religie są zjebane, no może poza buddyzmem" wyślę ten film. Jak widać wszystkie bez wyjątków...
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-01-18, 10:11 10
wszystkie religie są zjebane, łącznie z buddyzmem
Zgłoś
russian-roulette 2019-01-18, 10:51
Debile. Dziękuje za uwagę
Zgłoś
S................i 2019-01-18, 10:59 33
nowynick napisał/a:

następnemu co napisze "wszystkie religie są zjebane, no może poza buddyzmem" wyślę ten film. Jak widać wszystkie bez wyjątków...

A co jest zjebanego w zajebaniu komuś siekierą w plecy?
Zgłoś
DonVictorioVittutis 2019-01-18, 11:12 9
A co może być niezdrowego w strzale siekierą w kręgosłup ?
Gość wydaje się siedzieć na wózku inwalidzkim i dorabia sobie kumpli to paraolimpiady .
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć pierwszego przygłupa, bo miał prawo nie wiedzieć.
Ale reszta ?
No szacun, że się podstawiają.

P.S. Wszystkie religie są OK. Tylko ludzie wierzący coś nie hallo.
Wiara sama w sobie nie jest szkodliwa tylko praktyki wierzących są dziwne

DonVictorioVittutis
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2019-01-18, 12:10
@ PanRewolwerowiec
To, że siekiera była tępa jak przeciętny upainiec.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-18, 13:09 1
@ PanRewolwerowiec kolega chyba z Sosnowca, albo Krakowa zwanego miastem latających maczet.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-01-18, 15:35 4
skóra nie przecięta ale trzy żebra ujebane

Zgłoś
Essent 2019-01-18, 18:01
Siekiera jest tak tępa jak ja.Widać ślady uderzeń na plecach wielkości co najmniej 2cm po szerokości niby ostrza
Zgłoś
TB303 2019-01-18, 18:02 2
nowynick napisał/a:

Mimo wszystko, oni przynajmniej nie są zawistnymi i nienawistnymi hipokrytami, jak przedstawiciele innych religii - zwłaszcza Judaizmu, Chrześcijaństwa i Islamu
Zgłoś
TB303 2019-01-18, 18:41 1
Cicho, bo mi rybki spłoszysz
No i też mi nie fikaj, bo ja Ci fiknę
Zgłoś
Myxxer 2019-01-18, 18:58
kurwa co za pojeby
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-01-18, 19:29
Krwawy Orzeł z Wikingów?
Zgłoś
Justynka99 2019-01-18, 20:28 6
Im głupsze obrzędy tym lepiej dla religii. Przecież w każdej religii chodzi po prostu o posłuszeństwo. Chodzi o to, żeby przekazać władze nad swoim życiem bogu poprzez jego reprezentanta, który chętnie wyda Ci polecenia i przyjmie kasę w imieniu Boga. A jak sobie dobrowolnie dasz przyjebać siekierą w plecy to nie będziesz już widział nic dziwnego w innych działaniach hierarchów. Widać to również w katolicyźmie po ilości otumanionych przez religię osób broniących pedofili i prawie zawsze zaczynających zdanie na ten temat od "ja nie bronię pedofili, ale...".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów