Obrzyn dobry na bólę głowy,katar,kaszel i szczypiące oczy, po prostu lek idealny. Jeden problem z głowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
tak się kończą "Cierpienia młodego Wertera", poniekąd książka znana na tyle, że przynajmniej imię powinno Ci się z nią kojarzyć.
Cytat:
Werter ładuje broń i strzela w głowę
tak się kończą "Cierpienia młodego Wertera", poniekąd książka znana na tyle, że przynajmniej imię powinno Ci się z nią kojarzyć.
Werter jest najlepszym dowodem na to ,że EMO też kiedyś istniało.
Jest rok 2010.
Nie Istnieje coś takiego jak "znana książka" do kurwy nędzy!
Nie Istnieje coś takiego jak "znana książka" do kurwy nędzy!
@szefoo, to zakończyłeś widzę swoją edukację na poziomie podstawowym? Jeżeli sobie dobrze przypominam to jest książka z pierwszej klasy technikum/liceum...
...współczucia że nawet nie wiesz co miałeś w programie nauczania...
...współczucia że nawet nie wiesz co miałeś w programie nauczania...
Na dole zdjęcia powinno być raczej "[...] i problem z głowy"
Kurwa mać. Niemiec sobie łeb odstrzelił wykrwawiał się przez całą noc -- Happy End a jakby tego było mało inni Niemcy pod głębokim uczuciem tej książki też sobie strzelili w łeb. I to jest przesłanie tej książki - każdy niemiec powinien sobie palnąć w łeb. Na górze obrazek to nic innego jak instrukcja krok po kroku. Ale widzę że niektórzy odczuwają na Sadisticu prawdziwy Weltschmerz kłócąc się o Niemca z rozwalonym łbem leżącym na podłodze.
Czytając "Cierpienia młodego Wertera" zastanawiałem się czy to ja bardziej cierpię czy on. Najgorsza lektura ever.
16, 18 i 20, jest to kaliber ale nie w milimetrach. to wagomiar, oznacza liczbę kul którą można odlać z funta angielskiego ołowiu, które pasują do lufy. im wyższa liczba tym cieńsza lufa
Nie wiem, czemu, ale jakoś to mnie nie śmieszy, nie obrzydza, nie skłania do rozmyślań, nie strofuje, właściwie nie robi, nic, co na tym portalu powinno być obligatoryjne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów