Podstawowa zasada jeśli chcesz przeżyć w brazylijskim gównostanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszedzie gownostany, gownoludzie, a ty gdzie mieszkasz? W jeszcze większym sciekostanie
riddick1773 napisał/a:
Wszedzie gownostany, gownoludzie, a ty gdzie mieszkasz? W jeszcze większym sciekostanie
Oho, nerwówka od rana. Dajcie mu papier, bo chyba się zesrał A jebie na cały sadistic
Ten smerf jak surykatka.. w prawo , w lewo coś zobaczył i hyc do dziury
riddick1773 napisał/a:
Słabe w chuj to był. Jak nie pasuje to wypierdalaj do jakiegoś gównokraju nikt nie trzyma.
Ta, gównostan. Pojechał by jeden z drugim do tego "gównostanu" to by inaczej gadał. Ale do tego trzeba wyjść z własnej nory i mieć trochę kasy.
Marysia_Von_Sadolova napisał/a:
Ta, gównostan. Pojechał by jeden z drugim do tego "gównostanu" to by inaczej gadał. Ale do tego trzeba wyjść z własnej nory i mieć trochę kasy.
Kilka "jaskółek" z gównostanu, miejsca zdatnego do życia, nie czyni.
Masz rację. Seksowne transy. Ruchałby, nie to co nasze Polki
Tyle mozna bylo dac zdjec z Brazylii a ten kurwa transy wzocil zeby wzmocnic swoj argument XD
niezły film, choć fabuła zakręcona[UWAGA SPOJLER]
bo ja od początku spodziewałem się egzekucji/strzelaniny, a tu po prostu jakiś koleś autem na chodnik się wpierdolił.
po czym do niego podbiega dwóch killerów, i faktycznie go rozjebali.
pojebanaakcja.mem
bo ja od początku spodziewałem się egzekucji/strzelaniny, a tu po prostu jakiś koleś autem na chodnik się wpierdolił.
po czym do niego podbiega dwóch killerów, i faktycznie go rozjebali.
pojebanaakcja.mem
Widzimy tu doskonały przykład na słuszność teorii ewolucji. Przez dziesięciolecia miliony tubylców ginęły na ulicach śmiercią naturalną od postrzałów lub potrąceń. Z czasem co bystrzejsze osobniki wpadły na pomysł, by się często rozglądać, dzięki czemu przeżyły i swoje pierwsze przebłyski inteligencji przekazały w genach kolejnym pokoleniom. Kto wie, może kiedyś w tym dzikim kraju, w odległej przyszłości, przestaną siadać na chodniku przy ruchliwych i niebezpiecznych trasach wędrówek drapieżników i osiedlą się w swych domach, podwórzach, balkonach czy tarasach.
Czytała Krystyna Czubówna.
Czytała Krystyna Czubówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów