WŁASNE
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Yurij, Nie mieszkam w stolicy i nie żyję jej problemami, więc mogę oceniać sytuację jedynie z mojej perspektywy, wydanie 2 mln plnów (taki był mniej więcej koszt referendum) na rok przed wyborami to jakiś absurd. W kraju w którym się dryluje przedsiębiorców i uczciwych ludzi bo wpływy do budżetu są niższe niż zakładano. Ja osobiście muszę tłumaczyć trzeci raz dlaczego wpłaciłem zaliczkę na podatek dochodowy przez pierwsze trzy pierwsze miesiące roku, a potem miałem stratę(taką mam branżę). Dlatego też mnie to wkurwia, nie że popieram HGW, ale dlatego, że w obecnej sytuacji opozycja powinna wziąć pod uwagę koszty takiego przedsięwzięcia i dobro podatników mieć ponad wszytko bo tak naprawdę wszyscy za to płacą.
HGW sypnęła Walterowi na nowy stadion Legii, tak? Na Żylecie mamy na ten temat inną opinię, także, Yurij, spadaj z tym swoim ruskim-lewackim nickiem i nie nadawaj o (L) jeśli nie masz o niej pojęcia!
Jednak należy zauważyć, że zyski z wyremontowanego obiektu będzie czerpać przez 22 lata prywatny podmiot. UOKiK będzie miał więc trudne zadanie. Musi przede wszystkim zbadać spółkę, oraz wszystkie umowy wiążące ją z miastem - mówi "Dziennikowi" Włodzimierz Dzierżanowski, były wiceprezes Urzędu Zamówień Publicznych.
Ludzie tylko kurwa narzekają jak to źle, ale pójść zagłosować nie pójdą i później tylko marudzą.