taka kompilacja dla równowagi w dobie homo wróżek z garażu i nudnego jak flaki z olejem parkowania...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
taka kompilacja dla równowagi w dobie homo wróżek z garażu i nudnego jak flaki z olejem parkowania...
kto i po co robi takie montaże? kto stoi za marketingiem uzbrojonych arabów i co ten marketing ma na celu? wzbudzanie strachu? czyjego i po co? dlaczego oni biegają z kamerami na głowach, a inne armie tego nie robią lub nie upubliczniają?
plastic napisał/a:
kto i po co robi takie montaże? kto stoi za marketingiem uzbrojonych arabów i co ten marketing ma na celu? wzbudzanie strachu? czyjego i po co? dlaczego oni biegają z kamerami na głowach, a inne armie tego nie robią lub nie upubliczniają?
wydaje mi sie za wszystim stąją ży...... a nie jednak Halman on podobno nagrywa wesela pewnie był na weselu w berlinie albo innym paryżu i wrzucił repotraż z imprezy
Jutro na 23 do roboty, ale patrząc na taką dzicz jak z filmiku to nie ma co narzekać.
Polecam wyłączyć dźwięk. Nie wiem jak można słuchać takiego gówna, "muzyka" dla długowłosych brudasów
Insaner napisał/a:
Polecam wyłączyć dźwięk. Nie wiem jak można słuchać takiego gówna, "muzyka" dla długowłosych brudasów
przepraszam serdecznie, juz lecimy pod twój wysmakowany gust;
Pamiętam jak firma toyota musiała pisać amerykaną że nie montują do swoich hiluxów działek ZSU i ckm jak i innego sprzętu.
Halman wejś kurwa informuj że trzeba wyciszyć filmik bo to darcie mordy wtle gorsze niż wycie kozojebów..
Halman wejś kurwa informuj że trzeba wyciszyć filmik bo to darcie mordy wtle gorsze niż wycie kozojebów..
Ciekawe czy te pomioty zawszonych kundli potrafią cokolwiek innego poza zabijaniem?
gardzę tymi kozojebami z zasranego żwirem kraju podobnie jak tą pedalską pseudomuzyką . ha tfu kurwa !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów