Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty pierdolisz... Myślisz że odjebali misia dla zabawy ? Te polowanie pewnie było dla mięsa i futra ,a ty przytaczasz jakieś wojenne smęty,,, Zastanów się nad tym co pierdolisz... Ilu Rosjan znasz prywatnie ? Pewnie żadnego więc nie pierdol. Mam sporo znajomych z Rosji i jakoś nie sprawiają na mnie wrażenia zbrodniarzy.
Normalni ludzie jak my , a nawet czasem bardziej serdeczni. Nie stawiaj wszystkich pod jedną kreską.
PS. Oglądaj więcej telewizji i karm się więcej propagandą. Pozdro .
Albo huj, ktoś pisał rację, tylko skasować nie umiem?
Skurwysyny bez honoru
A co, mieli na gołe klaty się napierdalać?
No chujowo tak zabijać misia bez szans, ale prawda jest taka że 99% osób tutaj chuja się zna na gospodarce leśnej. Idźcie z Ostaszewską bronić dziczków przygłupy jebane
A kto ma ograniczać populację niedźwiedzia? Jaki jest naturalny wróg niedźwiedzia? A moze niech sie rozmnażają bez kontroli, a w poszukiwaniu jedzenia wybiorą do przedszkola miejskiego.
Myśliwi to chore pojeby. Znam ich kilku i żaden nie jest normalny. Przykład : miałem mastifa, duże bydle ale stare już i schorowane. Leczyłem zwierzaka z pół roku razem kosztowało mnie to koło 7000. Jak się mój sąsiad myśliwy dowiedział że na koniec jeszcze 250 złotych za uśpienie zapłaciłem to miał łzy w oczach "takie piękne i duże zwierzę, ja bym to za 10 złotych zrobił, puścił psiaka do lasu i strzelił ze 2 razy". Byłem kiedyś na imprezie po polowaniu z tymi pojebami, to nie są ludzie tylko bydło
7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam
7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam
Krzychu, siedem tysięcy a nie siedem milionów. Trochę popłynąłeś. A po drugie jego portfel, jego zasrana sprawa.
To sk***ysyństwo w czystej postaci.
Tam pierdolisz głupoty, jakby ci niedźwiedzie podchodziły do wsi to byś zbroje obsrał i siedział na zapiecku i żądał wysłania misji dyplomatycznej w celu coby pan brunatny łaskawie opuścił okolice XD
Szmaciarze i tyle kule w łeb szkodnikom j***nym.
Masz za mało dziurek w głowie ?
No nie wiem, ja też bym wolał leczyć swojego psa, niż jakiegoś obcego gówniaka. Pierdolona komuszkowa mentalność
To skurwysyństwo w czystej postaci.
Jeśli mieszkał za blisko miasta i stanowił zagrożenie dla ludzi to nie ma tutaj niczego dziwnego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów