18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Obudzili misia
~_Yarko_ • 2021-01-02, 16:14
Potem zabili bez celu.

Na koniec zamieścili film na jednym z forów łowieckich.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matek87 2021-01-03, 3:59
Nie wiem na jaki chuj trzeba misia budzić żeby go zajebac
Zgłoś
wiskas 2021-01-03, 7:45
[quoote="Wiewór"]Tak jak mówiłem. Każdy kacap rodzi się zbrodniarzem wojennym i wysysa bestialstwo razem z mlekiem wymieszanym z alkoholem z cycka zezartego przez krokodyla swojej matki kurwy pijaczki.

Co ty pierdolisz... Myślisz że odjebali misia dla zabawy ? Te polowanie pewnie było dla mięsa i futra ,a ty przytaczasz jakieś wojenne smęty,,, Zastanów się nad tym co pierdolisz... Ilu Rosjan znasz prywatnie ? Pewnie żadnego więc nie pierdol. Mam sporo znajomych z Rosji i jakoś nie sprawiają na mnie wrażenia zbrodniarzy.
Normalni ludzie jak my , a nawet czasem bardziej serdeczni. Nie stawiaj wszystkich pod jedną kreską.
PS. Oglądaj więcej telewizji i karm się więcej propagandą. Pozdro .
Zgłoś
Ryuugamine 2021-01-03, 7:48
To w chuj gorsze od kopania leżącego..... Biedny niedźwiedź, żyje sobię i nie nic nie zrobił. I jeszcze zwierzę, eh, pewnie przerobili go na dywan, ale pojeby.

Albo huj, ktoś pisał rację, tylko skasować nie umiem?
Zgłoś
Kurde26 2021-01-03, 8:26 2
Myśliwi to chore pojeby. Znam ich kilku i żaden nie jest normalny. Przykład : miałem mastifa, duże bydle ale stare już i schorowane. Leczyłem zwierzaka z pół roku razem kosztowało mnie to koło 7000. Jak się mój sąsiad myśliwy dowiedział że na koniec jeszcze 250 złotych za uśpienie zapłaciłem to miał łzy w oczach "takie piękne i duże zwierzę, ja bym to za 10 złotych zrobił, puścił psiaka do lasu i strzelił ze 2 razy". Byłem kiedyś na imprezie po polowaniu z tymi pojebami, to nie są ludzie tylko bydło
Zgłoś
szanujbambo 2021-01-03, 10:51 2
Nie zesrajcie się wielcy obrońcy zwierząt.
Zgłoś
c................k 2021-01-03, 11:19 3
Bro napisał/a:

Skurwysyny bez honoru

A co, mieli na gołe klaty się napierdalać?

No chujowo tak zabijać misia bez szans, ale prawda jest taka że 99% osób tutaj chuja się zna na gospodarce leśnej. Idźcie z Ostaszewską bronić dziczków przygłupy jebane
Zgłoś
Lemons-shop 2021-01-03, 11:29
Co ty pierdolisz? Chłopie obudź się! Przecież każdy zwierz jest potrzebny, a natura sobie poradzi z każdym nadmiarem, musisz odbębnić lekcje z podstawówki na temat łańcuchów pokarmowych
Krzysztof3 napisał/a:

A kto ma ograniczać populację niedźwiedzia? Jaki jest naturalny wróg niedźwiedzia? A moze niech sie rozmnażają bez kontroli, a w poszukiwaniu jedzenia wybiorą do przedszkola miejskiego.

Zgłoś
Krzysztof3 2021-01-03, 11:41 3
Kurde26 napisał/a:

Myśliwi to chore pojeby. Znam ich kilku i żaden nie jest normalny. Przykład : miałem mastifa, duże bydle ale stare już i schorowane. Leczyłem zwierzaka z pół roku razem kosztowało mnie to koło 7000. Jak się mój sąsiad myśliwy dowiedział że na koniec jeszcze 250 złotych za uśpienie zapłaciłem to miał łzy w oczach "takie piękne i duże zwierzę, ja bym to za 10 złotych zrobił, puścił psiaka do lasu i strzelił ze 2 razy". Byłem kiedyś na imprezie po polowaniu z tymi pojebami, to nie są ludzie tylko bydło

7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam
Zgłoś
Exclip 2021-01-03, 12:02
Kurwa to nie jakis murzyn, nie zasluzyl na taki.los
Zgłoś
S................r 2021-01-03, 12:07
Krzysztof3 napisał/a:

7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam

Krzychu, siedem tysięcy a nie siedem milionów. Trochę popłynąłeś. A po drugie jego portfel, jego zasrana sprawa.
Zgłoś
DAAB20 2021-01-03, 12:43
~T3RMINATOR napisał/a:

To sk***ysyństwo w czystej postaci.

Tam pierdolisz głupoty, jakby ci niedźwiedzie podchodziły do wsi to byś zbroje obsrał i siedział na zapiecku i żądał wysłania misji dyplomatycznej w celu coby pan brunatny łaskawie opuścił okolice XD

Pager napisał/a:

Szmaciarze i tyle kule w łeb szkodnikom j***nym.

Masz za mało dziurek w głowie ?
Zgłoś
c................k 2021-01-03, 12:46
Krzysztof3 napisał/a:

No nie wiem, ja też bym wolał leczyć swojego psa, niż jakiegoś obcego gówniaka. Pierdolona komuszkowa mentalność
Zgłoś
Krzysztof3 2021-01-03, 12:48
Zauważyłem mu błąd ale nie wiem jak edytuje się tu posty. Nie wiem i nie chce wiedzieć . Wydać 7tys na leczenie chorego i starego psa to trochę nieprzemyslane bo czasu nie zatrzymasz i to co się urodzi musi umrzeć niestety.
Zgłoś
impressa88 2021-01-03, 13:35
Faktycznie, po przeczytaniu wszystkich postów tego tematu jestem pewien że gdyby wybuchła 3 wojna światowa to śmiało możemy oddać nasze ziemie obcemu bez żadnego przeciwstawianiu się. zacytuje “Wyklucza się jako pomyłkę, że grzechem jest zabijanie nierozumnych zwierząt, gdyż przewidziane są one przez opatrzność bożą przy wyposażeniu natury i dane dla ludzi. Dlatego bez poczucia niesprawiedliwości człowiek zabija je na swój pożytek lub wykorzystuje w inny sposób.” Ja tu nie widziałem żeby zwierze konało w męczarniach więc nie widzę problemu z odstrzałem. Jak ktoś tu nadmienił w temacie. Niedźwiedzie nie mają swojego naturalnego wroga w łańcuchu pokarmowym co też należy pilnować populacji ich.
Zgłoś
Jestem_na_nie 2021-01-03, 14:35 1
~T3RMINATOR napisał/a:

To skurwysyństwo w czystej postaci.

Jeśli mieszkał za blisko miasta i stanowił zagrożenie dla ludzi to nie ma tutaj niczego dziwnego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem