Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misia obudzili, ale przecież zaraz go uśpili.
I jebane pedalstwo bo ...
Strasznie nietolerancyjny jesteś jak na zadeklarowanego geja.
To skurwysyństwo w czystej postaci.
No ja też nie lubie jak mnie ktoś budzi. Jebać jebanych jebaków!
A kto ma ograniczać populację niedźwiedzia? Jaki jest naturalny wróg niedźwiedzia? A moze niech sie rozmnażają bez kontroli, a w poszukiwaniu jedzenia wybiorą do przedszkola miejskiego.
w poszukiwaniu jedzenia wybiorą do przedszkola miejskiego.
Skoro tak się sprawy mają, to muszę przyznać racje wszystkim sadolowym pizdeczkom, które się tu obsrały.
Szkoda misia, dobry był z niego herbatnik, mógł jeszcze pożyć.
JPRDL.Jak jest przykaz odstrzału niedzwiedzia, to go odstrzeliwujesz tak aby było to zrobione szybko i bezpiecznie, a nie próbujesz pokazać mu jaki to z Ciebie kozak i go na gołe klaty wyzywasz. Widzę, że coś tu się sporo pizdawek zaroiło co honor spod bloku do prawdziwego życia próbują przenieść. Rozumiem, że jak chcesz rosół na obiad, to wpierw idziesz wyzwać koguta na honorowy pojedynek. Bo kunwa nagle nawet zjedzenie obiadu to kwestia honoru. We łbach się poprzewracało od napinania się w internecie.
Jaki kurwa przykaz typie? Każdy związek łowiecki ma regulamin, a niedżwiedzia podczas snu i wydania miotu odstrzelić nie wolno. Jesteś tak samo głupi jak te kacapy.
Chuj mnie obchodzi czy to polowanie czy kłusownictwo czy jakiś inny gangbang. Obudzenie śpiącego niedźwiedzia żeby go odjebac to skurwysyńtwo w czystej postaci i te jebane ruskie ścierwo powinno zdechnąć tak samo. A i jeszcze jedno, w chuju mam wasze opinie. Jeśli ktoś uważa że zabicie niewinnego i do tego wyrwanego ze snu zwierzaka jest super,to jest taka sama spierdolina umysłową jak te ruskie skurwysyny.
Aha czyli reszta odstrzeliwanych zwierząt nawet nie obudzonych czy może zaskoczonych cipeuszu jest beee. Ja pierdole.
Tak jak mówiłem. Każdy kacap rodzi się zbrodniarzem wojennym i wysysa bestialstwo razem z mlekiem wymieszanym z alkoholem z cycka zezartego przez krokodyla swojej matki kurwy pijaczki.
A gdzie ty tu widzisz bestialstwo? Jesteś jednym z tych którzy myślą, że misio to taki Kubuś Puchatek i lata na baloniku? To zwierzę, żre np. łososie, rozrywa im brzuch i wyżera ikrę, bo ma więcej białka niż reszta, resztę wywala, i żre następną. Nie zastanawia się, że przez to marnuje ryby. Bo widzisz, w tym świecie nic się nie marnuje. zawsze coś zżera coś innego, na tym polega fenomen ziemi, na wzajemnym zżeraniu się i wzajemnej walce o przetrwanie. To dzięki temu są piękne sarny, konie i bandy kleszczy.
Upolował, bo potrzebował sadła, mięsa, futra. To żadna frajda ganiać po zimnie i ryzykować, że jednak rozerwie pół twarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów