📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ooo, widzę eko-frajerzy się zlecieli, by wykładać elementarz lewactwa
"zabili misia niepotrzebnie"
kiedy/gdzie/po co/dlaczego < samopoczucie w danej chwili
pewnie oglądając star wars byliście za sithami ;]
"zabili misia niepotrzebnie"
kiedy/gdzie/po co/dlaczego < samopoczucie w danej chwili
pewnie oglądając star wars byliście za sithami ;]
mesjans napisał/a:
Polowanie to polowanie, ale cipeusze patrzę że się wylęgają jak zawsze. Jest przykaz do odjebania danej zwierzyny to odjebują . Sposób się nie podoba to wal na gołe pięści. Tylko najpierw bądź myśliwym. Cipy wszędzie.
poza tym, że to wygląda na kłusownictwo nie myślistwo to się wszystko zgadza
nowynick napisał/a:
poza tym, że to wygląda na kłusownictwo nie myślistwo to się wszystko zgadza
było zlecenie to wykonali wyrok
'Petardy' były, psy nieustraszone...
JPRDL.Jak jest przykaz odstrzału niedzwiedzia, to go odstrzeliwujesz tak aby było to zrobione szybko i bezpiecznie, a nie próbujesz pokazać mu jaki to z Ciebie kozak i go na gołe klaty wyzywasz. Widzę, że coś tu się sporo pizdawek zaroiło co honor spod bloku do prawdziwego życia próbują przenieść. Rozumiem, że jak chcesz rosół na obiad, to wpierw idziesz wyzwać koguta na honorowy pojedynek. Bo kunwa nagle nawet zjedzenie obiadu to kwestia honoru. We łbach się poprzewracało od napinania się w internecie.
Nie wiadomo czy bez celu, słychać że ruscy, a tam dużo niedźwiedzi, może wyrządzają szkody, zagrażają ludziom? W takim przypadku trzeba ciut przetrzebić populację.
Gówno a nie łowcy. Kilku typa, z kilkoma psami i do tego jeszcze jakieś sztuczki z dymem. Jak chce się chuj chwalić to niech w pojedynkę go zabije.
Tak czy inaczej, jeśli nie było jakiegoś oficjalnego nakazu usunięcia misia, bo robił szkody, to chuj im w dupę. Zabijanie gatunków 4fun to czyste popierdoleństwo.
Tak czy inaczej, jeśli nie było jakiegoś oficjalnego nakazu usunięcia misia, bo robił szkody, to chuj im w dupę. Zabijanie gatunków 4fun to czyste popierdoleństwo.
Chuj mnie obchodzi czy to polowanie czy kłusownictwo czy jakiś inny gangbang. Obudzenie śpiącego niedźwiedzia żeby go odjebac to skurwysyńtwo w czystej postaci i te jebane ruskie ścierwo powinno zdechnąć tak samo. A i jeszcze jedno, w chuju mam wasze opinie. Jeśli ktoś uważa że zabicie niewinnego i do tego wyrwanego ze snu zwierzaka jest super,to jest taka sama spierdolina umysłową jak te ruskie skurwysyny.
Mam nadzieję że skurwiela też ktoś wyszarpie z wyra i zapierdoli mu kulkę w łeb.
ruskie bydlaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów