18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Obudzili misia
~_Yarko_ • 2021-01-02, 16:14
Potem zabili bez celu.

Na koniec zamieścili film na jednym z forów łowieckich.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2021-01-03, 16:32
SupremeLeader napisał/a:

Strasznie nietolerancyjny jesteś jak na zadeklarowanego geja.

Tak, lecz twoja matula co innego mówi w każdy wtorek. Dla niej robię wyjątek.
Zgłoś
marekmatusiak 2021-01-03, 16:35 2
Wszystkim lamentujacym za misiem wcale nie zycze spotkania "trzeciego stopnia " z powyzszym bohaterem filmiku . Prawdziwych sadoli juz nie ma.....
Zgłoś
xtz171 2021-01-03, 17:14 2
Lemons-shop napisał/a:

Co ty pie**olisz? Chłopie obudź się! Przecież każdy zwierz jest potrzebny, a natura sobie poradzi z każdym nadmiarem, musisz odbębnić lekcje z podstawówki na temat łańcuchów pokarmowych

Sama sie cofnij do podstawówki i przestań pieprzyć głupoty, odkąd człowiek zaingerował w naturę (a było to jakieś 100 tys lat temu) to nie jest w stanie się sama regulować i kontrolować, tak aby przetrwały konkretne gatunki w konkretnym ekosystemie. I dlatego są myśliwi, leśnicy, ekolodzy (ci prawdziwi z wykształceania), którzy współpracując ze sobą jakoś to jeszcze trzymają w ryzach, bo osoby twojego pokroju mają wyjebane w rzeczywistość i wydaje im się że jak kupią papierową reklamówkę w sklepie to ratują świat, jednocześnie produkując setki kg śmieci rocznie, jeżdżąc samochodem po nowo powstałych drogach i zabierając naturalne siedliska zwierząt, żebyś sobie mogła pójść do kina czy galerii etc. Ciekawe jak np. natura poradzi sobie z nadmiarem itrodukowanych bezmyślnie gatunków zwierząt, które wyniszczają naturalne siedliska zwierząt rodzimych (choćby tołpyga w USA, dzikie świnie w Australii, amerykańskie raki w Polsce), albo jak wytłumaczysz wilkowi że ryś jest pod ochroną i nie może go jeść. Gratuluje głupoty i ignorancji.
Zgłoś
bartekc80 2021-01-03, 19:04
a na chuj im ten mis?
Zgłoś
dniepr 2021-01-03, 20:06
Ruskie ścierwa
Zgłoś
paczfiko 2021-01-03, 20:53
A może oni wytropili go po 2 tygodniach, bo zagryzł dwoje ludzi i dziecko, za blisko podchodził domostw, zabijał zwierzęta domowe, kaleczył krowy, konie, ptactwo domowe. Duża część z was mieszka w miastach w blokach lub na strzeżonych osiedlach, boicie się wyjść w nocy jak jest awaria lamp na ulicy, a oni musieli może mieszkać z nim po sąsiedzku. Tak naprawdę nie wiemy dlaczego go zabili, ale moim zdaniem zrobili to szybko i humanitarnie, dostał strzał w łeb i koniec, nie męczył się we wnykach czy stałe rozciągniętej na drzewie, nie postrzelili go i nie zdychał w męczarniach albo nie rozszarpywaly go psy.

<lol>
Zgłoś
janlew 2021-01-04, 11:10
Jebanym obrońcom drapieżników zagrażającym ludziom, życzę nocnego spotkania z niedźwiedziem, wilkami, a najlepiej stadem zdziczałych psów.
Zgłoś
Cudak 2021-01-04, 15:33
Kurde26 napisał/a:

Myśliwi to chore pojeby. Znam ich kilku i żaden nie jest normalny. Przykład : miałem mastifa, duże bydle ale stare już i schorowane. Leczyłem zwierzaka z pół roku razem kosztowało mnie to koło 7000. Jak się mój sąsiad myśliwy dowiedział że na koniec jeszcze 250 złotych za uśpienie zapłaciłem to miał łzy w oczach "takie piękne i duże zwierzę, ja bym to za 10 złotych zrobił, puścił psiaka do lasu i strzelił ze 2 razy". Byłem kiedyś na imprezie po polowaniu z tymi pojebami, to nie są ludzie tylko bydło

Rozmawiałem kiedyś z jednym myśliwym, probowałem zrozumieć jak rzeczywiście czuje taki chory pojeb. Powiedział że nie ma nic piękniejszego niż smierć zwierzęcia, albo podążanie za śladami jego krwi. A to wytłumaczył miłością do zwierząt. Pojeb.
Zgłoś
ELIR 2021-01-04, 15:42
Co za kurwy jebane
Zgłoś
Cudak 2021-01-04, 15:44
Krzysztof3 napisał/a:

7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam

7 tysięcy tysięcy? Pisze się "tys", nie "tyś" I jak już to 7 tys, a nie 7000 tyś. Aż wali po oczach taki byk. Ludzie, czy tak trudno więcej czytać?

Chuj Cię obchodzi kto ile wydał na leczenie swojego ukochanego psa? Jak zaczniesz zarabiać to mam nadzieję że zaczniesz dofinansowywać szpital.
Zgłoś
nano50 2021-01-04, 16:21
Cudak napisał/a:

Rozmawiałem kiedyś z jednym myśliwym, probowałem zrozumieć jak rzeczywiście czuje taki chory pojeb. Powiedział że nie ma nic piękniejszego niż smierć zwierzęcia, albo podążanie za śladami jego krwi. A to wytłumaczył miłością do zwierząt. Pojeb.

Skąd wy bierzecie te głupoty? Pokolenie dzieci płatków z zerową wiedzą o świecie.
Zgłoś
Wiewór 2021-01-04, 18:13
kulawiec napisał/a:

A gdzie ty tu widzisz bestialstwo? Jesteś jednym z tych którzy myślą, że misio to taki Kubuś Puchatek i lata na baloniku? To zwierzę, żre np. łososie, rozrywa im brzuch i wyżera ikrę, bo ma więcej białka niż reszta, resztę wywala, i żre następną. Nie zastanawia się, że przez to marnuje ryby. Bo widzisz, w tym świecie nic się nie marnuje. zawsze coś zżera coś innego, na tym polega fenomen ziemi, na wzajemnym zżeraniu się i wzajemnej walce o przetrwanie. To dzięki temu są piękne sarny, konie i bandy kleszczy.
Upolował, bo potrzebował sadła, mięsa, futra. To żadna frajda ganiać po zimnie i ryzykować, że jednak rozerwie pół twarzy.

To było polowanie?
Napadli na niego swoim starosowieckim sposobem jak NKWD. We śnie go napadli i wytargalii z nory żeby mu w potylicę strzelić.
Brakowało tylko żeby go jeszcze wyruchali.
Zgłoś
nano50 2021-01-05, 0:30
Wiewór napisał/a:

To było polowanie?
Napadli na niego swoim starosowieckim sposobem jak NKWD. We śnie go napadli i wytargalii z nory żeby mu w potylicę strzelić.
Brakowało tylko żeby go jeszcze wyruchali.

Ja pierdolę. Mieli mu wysłać zaproszenie pocztą, żeby po pobudce go odstrzelić, czy poczekać, aż się obudzi i wpierdoli komuś dziecko? Nasza cywilizacja musi upaść mając takie wyprane łby w społeczeństwie.
Zgłoś
Wiewór 2021-01-05, 10:40
nano50 napisał/a:

Ja pierdolę. Mieli mu wysłać zaproszenie pocztą, żeby po pobudce go odstrzelić, czy poczekać, aż się obudzi i wpierdoli komuś dziecko? Nasza cywilizacja musi upaść mając takie wyprane łby w społeczeństwie.

Nasza cywilizacja upadnie przez takich ludzi jak na filmiku i ciebie.
Zero szacunku do natury. Wszystko tylko wyciąć, wystrzelać, zaorać, ogrodzić i uporządkować pod człowieka.

Skończymy jak w mad maxie. Biegając z dzidami w przepaskach na pustyniach atomowych, budując miasta ze śmieci.
Zgłoś
Wincusiek 2021-07-01, 0:00
myśliwi to życiowe pizdy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem