Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strasznie nietolerancyjny jesteś jak na zadeklarowanego geja.
Tak, lecz twoja matula co innego mówi w każdy wtorek. Dla niej robię wyjątek.
Co ty pie**olisz? Chłopie obudź się! Przecież każdy zwierz jest potrzebny, a natura sobie poradzi z każdym nadmiarem, musisz odbębnić lekcje z podstawówki na temat łańcuchów pokarmowych
Sama sie cofnij do podstawówki i przestań pieprzyć głupoty, odkąd człowiek zaingerował w naturę (a było to jakieś 100 tys lat temu) to nie jest w stanie się sama regulować i kontrolować, tak aby przetrwały konkretne gatunki w konkretnym ekosystemie. I dlatego są myśliwi, leśnicy, ekolodzy (ci prawdziwi z wykształceania), którzy współpracując ze sobą jakoś to jeszcze trzymają w ryzach, bo osoby twojego pokroju mają wyjebane w rzeczywistość i wydaje im się że jak kupią papierową reklamówkę w sklepie to ratują świat, jednocześnie produkując setki kg śmieci rocznie, jeżdżąc samochodem po nowo powstałych drogach i zabierając naturalne siedliska zwierząt, żebyś sobie mogła pójść do kina czy galerii etc. Ciekawe jak np. natura poradzi sobie z nadmiarem itrodukowanych bezmyślnie gatunków zwierząt, które wyniszczają naturalne siedliska zwierząt rodzimych (choćby tołpyga w USA, dzikie świnie w Australii, amerykańskie raki w Polsce), albo jak wytłumaczysz wilkowi że ryś jest pod ochroną i nie może go jeść. Gratuluje głupoty i ignorancji.
<lol>Myśliwi to chore pojeby. Znam ich kilku i żaden nie jest normalny. Przykład : miałem mastifa, duże bydle ale stare już i schorowane. Leczyłem zwierzaka z pół roku razem kosztowało mnie to koło 7000. Jak się mój sąsiad myśliwy dowiedział że na koniec jeszcze 250 złotych za uśpienie zapłaciłem to miał łzy w oczach "takie piękne i duże zwierzę, ja bym to za 10 złotych zrobił, puścił psiaka do lasu i strzelił ze 2 razy". Byłem kiedyś na imprezie po polowaniu z tymi pojebami, to nie są ludzie tylko bydło
Rozmawiałem kiedyś z jednym myśliwym, probowałem zrozumieć jak rzeczywiście czuje taki chory pojeb. Powiedział że nie ma nic piękniejszego niż smierć zwierzęcia, albo podążanie za śladami jego krwi. A to wytłumaczył miłością do zwierząt. Pojeb.
7000 tyś na leczenie psa a dzieci na operację nie mają i kto tu jest chory... Pozdrawiam
7 tysięcy tysięcy? Pisze się "tys", nie "tyś" I jak już to 7 tys, a nie 7000 tyś. Aż wali po oczach taki byk. Ludzie, czy tak trudno więcej czytać?
Chuj Cię obchodzi kto ile wydał na leczenie swojego ukochanego psa? Jak zaczniesz zarabiać to mam nadzieję że zaczniesz dofinansowywać szpital.
Rozmawiałem kiedyś z jednym myśliwym, probowałem zrozumieć jak rzeczywiście czuje taki chory pojeb. Powiedział że nie ma nic piękniejszego niż smierć zwierzęcia, albo podążanie za śladami jego krwi. A to wytłumaczył miłością do zwierząt. Pojeb.
Skąd wy bierzecie te głupoty? Pokolenie dzieci płatków z zerową wiedzą o świecie.
A gdzie ty tu widzisz bestialstwo? Jesteś jednym z tych którzy myślą, że misio to taki Kubuś Puchatek i lata na baloniku? To zwierzę, żre np. łososie, rozrywa im brzuch i wyżera ikrę, bo ma więcej białka niż reszta, resztę wywala, i żre następną. Nie zastanawia się, że przez to marnuje ryby. Bo widzisz, w tym świecie nic się nie marnuje. zawsze coś zżera coś innego, na tym polega fenomen ziemi, na wzajemnym zżeraniu się i wzajemnej walce o przetrwanie. To dzięki temu są piękne sarny, konie i bandy kleszczy.
Upolował, bo potrzebował sadła, mięsa, futra. To żadna frajda ganiać po zimnie i ryzykować, że jednak rozerwie pół twarzy.
To było polowanie?
Napadli na niego swoim starosowieckim sposobem jak NKWD. We śnie go napadli i wytargalii z nory żeby mu w potylicę strzelić.
Brakowało tylko żeby go jeszcze wyruchali.
To było polowanie?
Napadli na niego swoim starosowieckim sposobem jak NKWD. We śnie go napadli i wytargalii z nory żeby mu w potylicę strzelić.
Brakowało tylko żeby go jeszcze wyruchali.
Ja pierdolę. Mieli mu wysłać zaproszenie pocztą, żeby po pobudce go odstrzelić, czy poczekać, aż się obudzi i wpierdoli komuś dziecko? Nasza cywilizacja musi upaść mając takie wyprane łby w społeczeństwie.
Ja pierdolę. Mieli mu wysłać zaproszenie pocztą, żeby po pobudce go odstrzelić, czy poczekać, aż się obudzi i wpierdoli komuś dziecko? Nasza cywilizacja musi upaść mając takie wyprane łby w społeczeństwie.
Nasza cywilizacja upadnie przez takich ludzi jak na filmiku i ciebie.
Zero szacunku do natury. Wszystko tylko wyciąć, wystrzelać, zaorać, ogrodzić i uporządkować pod człowieka.
Skończymy jak w mad maxie. Biegając z dzidami w przepaskach na pustyniach atomowych, budując miasta ze śmieci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów