Pleban podliczyl kase i swierdzil ze trzeba ich lepiej kropidlem potraktowac
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejcie się śmiejcie, ale prawda jest taka że skurwysyństwo w tej instytucji sięga apogeum, oczywiście są księża z powołania, którzy reprezentują kościół tak, jak powinien on być reprezentowany. Ale nie proszę państwa, pinionżki, nieopodatkowane pinionżki i dziad w czarnej sukni zaciera ręce. Za pierdolone pozwolenie, na ślub w innym kościele 500 zł, kartka do parafii że można tam wziąć ślub. O innych opłatach nie wspomnę. Nigdy więcej nie dam na tą instytucje złamanego grosza i wam również polecam.
Ale wiecie, że kurwa jesteście debilami, a o tej akcji było głośno w mediach, bo to świeżutki fake jest? Ktoś chciał zrobić przekręt, podając się za KRK.
Proboszcz zgłosił sprawę na Policję, że ktoś podszywa się pod niego. Sprostowanie jest na fb parafii oraz na www parafii.
No są pazerni ludzie - tak jak w każdym innym zawodzie. I na co to ma być dowód? Wyśmiać typa i olać, a jak ktoś szuka przykładu normalnego księdza to powinien zwracać większa uwagę na tysiące poświęcających całe życie pomocy drugiem człowiekowi...
Ale za coś takiego, to powinno się już kopa w dupę. Chyba, że to Ty drogi autorze sam jesteś twórcą obwieszczenia, że je propagujesz i chcesz wyłudzić pieniądze?
Z tego co mi wiadomo, to sprawą już się zajmuje policja, bowiem ksiądz złożył doniesienie o próbie wyłudzenia i fałszowaniu podpisu. Ogłoszenie jest zwyczajnie fakiem.
Tak? To może powiedz to w zeznaniach czy coś konfrontując z prawdziwym osobnikiem, który tam jest wymieniony jako autor.
I tak dla tutejszych debili, których jak widać po wpisach nie brakuje. Jestem ateistą drodzy kretyni ale w przeciwieństwie do Was, nie powielam nieprawdziwych informacji "bo ktoś tak powiedział w sieci, że to prawda".
Z tego co mi wiadomo, to sprawą już się zajmuje policja, bowiem ksiądz złożył doniesienie o próbie wyłudzenia i fałszowaniu podpisu. Ogłoszenie jest zwyczajnie fakiem.
rbQ321 napisał/a:
Właśnie sęk w tym, że to nie fejk
Tak? To może powiedz to w zeznaniach czy coś konfrontując z prawdziwym osobnikiem, który tam jest wymieniony jako autor.
I tak dla tutejszych debili, których jak widać po wpisach nie brakuje. Jestem ateistą drodzy kretyni ale w przeciwieństwie do Was, nie powielam nieprawdziwych informacji "bo ktoś tak powiedział w sieci, że to prawda".
Pewnie proboszcz naskrobał ogłoszenie, powywieszał, wieczorem wchodzi na sadola przejrzeć co nowego na hardzie, a tu przypał, jego ogłoszenie na głownej i afera... więc co miał zrobić?
@siwybis Każdy też rodzi się analfabetą, dopiero poźniej robi się mu pranie z mózgu, i uczy języka Polskiego itp.
Nie jestem żadnym katolikiem czy innym muzułmaninem, po prostu wkurwiają mnie takie kretyńskie "argumenty".
Nie jestem żadnym katolikiem czy innym muzułmaninem, po prostu wkurwiają mnie takie kretyńskie "argumenty".
@ScavII Myślę, że wkurwia cię to, że ma rację.
Arkadyjczyk napisał/a:
http://www.mbkm.pl/
To samo obwieszczenie na pierwszej stronie parafii. Trzy miesiące liczyli hajs ?
Wyraźnie jest napisane na stronie, że jest to manipulacja i kłamstwo a sprawa została przekazana na policję...
Uwielbiam ludzi co pofatygują się wejść na stronę jakąś i zobaczyć obrazek ale przeczytać 2 zdania na czerwono napisane obok to już nie.
siwybis napisał/a:
Do wszystkich co się do ateistów przypierdalają, zwróćcie uwagę że każdy człowiek rodzi się ateistą i dopiero staranne pranie mózgu w młodości robi z takiego katolika/judaistę/muzułmanina czy innego pojeba.
siwybis napisał/a:
Do wszystkich co się do ateistów przypierdalają, zwróćcie uwagę że każdy człowiek rodzi się ateistą i dopiero staranne pranie mózgu w młodości robi z takiego katolika/judaistę/muzułmanina czy innego pojeba.
skad wiesz, skoro nie pamietasz pierwszych 3 lat zycia i nikt nowo urodzony nie powie ci jakie ma poglady religijne?
rownie dobrze czlowiek moze rodzic sie wierzacy, a z biegiem czasu jego ego przekonuje go, ze jest najmadrzejszy, a Bog i wiara jest dla idiotow.
badz co badz najwieksze stezenie ateistow przypada na gimnazja.
@fun88
Trochę zły przykład, Maria Curie była ateistką.
Trochę zły przykład, Maria Curie była ateistką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów