Pleban podliczyl kase i swierdzil ze trzeba ich lepiej kropidlem potraktowac
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bydgoszcz - taka piękna... Kościół obok mnie... ŚP. Proboszcz, który własnymi rękoma budował tę parafię w grobie się przewraca!
Nie jestem miłośnikiem kościła, ale bardziej wygląda mi to na fejka stworzonego przez fana szechtera
bleblebator1 napisał/a:
Nie jestem miłośnikiem kościła, ale bardziej wygląda mi to na fejka stworzonego przez fana szechtera
Właśnie sęk w tym, że to nie fejk
Fejk czy nie fejk to już dawno powinno się zagłodzić te czarne wieprze.
Jak ksiądz jest w porządku to ludzie chętnie pomagają, więc takie pisma tylko o nim świadczą...
Do wszystkich co się do ateistów przypierdalają, zwróćcie uwagę że każdy człowiek rodzi się ateistą i dopiero staranne pranie mózgu w młodości robi z takiego katolika/judaistę/muzułmanina czy innego pojeba.
siwybis, Bycie pojebem nie jest kwestią wiary, ale podejścia do niej.
Fejk. Łykajcie młode pelikany to co wam podstawiają. Proboszcz zgłosił zawiadomienie na policję w tej sprawie
Ale to wcale nie jest śmieszne.... skoro ktoś jest osobą wierzącą oraz przyznaje się do swojej wiary to nie będzie miał problemów z takim pismem. To trochę tak jak Spółdzielnia Mieszkaniowa przysyła Ci książeczkę z czynszem......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów