Policja z Manaus ocaliła porwanego mężczyznę przed śmiercią. Osoba która uniknęła egzekucji to Eduardo Batista da Mota, znaleziono go na rua São João, bairro Cidade de Deus we wschodnim Manaus. Ciekawi mnie, ile jeszcze pożyje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co ma wisieć nie utonie....
to proste ,pożyje do swojej śmierci
Chyba że on "odwiedzi" swoich "kolegów" ze swoimi kolegami wcześniej. Tak czy siak będą trupy, co za różnica po której stronie.
Prędzej czy później zobaczymy go jeszcze...na hardzie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów