Syn matematyka przyniósł do domu klasówkę, a tam ocena "5!". Matematyk obejrzał arkusz i dopisał "120".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mloncur napisał/a:
witamy studenta humanistyki, napisz kiedy skończysz studia to wpadnę po frytki
Studiuję zaocznie informatykę na AGH. Chujnia jakich mało - blisko 20% zajęć przepada, bo albo lektorów albo ćwiczeniowców nie ma, a dziekanat studiów zaocznych to porażka (zero terminowości i współpracy z innymi wydziałami i SJO). A ja za to jak głupi, kurwa, płacę.
Na takim UEKu to przynajmniej wirtualny dziekanat był w porządku...
Silnia była w liceum, jeśli dla kogoś to poziom AGH to widocznie jest po gimnazjum
@Goger zaraz tam po. Może jeszcze nie skończył?
trampolina napisał/a:
silnie w gimnazjum to nic nadzwyczajnego, przynajmniej ja mialem
Goger napisał/a:
Silnia była w liceum, jeśli dla kogoś to poziom AGH to widocznie jest po gimnazjum
A ja tego nie miałam ani w gimnazjum ani w technikum.
to ciekawe jak rozwiązywałaś zadania z prawdopodobieństwa
Kurwa, w żadnej szkole nie ma nic o wymianie żarówki, gotowaniu itd. Czy to oznacza że nikt poza elektrykami nie powinien umieć wymienić żarówki?
@ginx2666 no jak jesteś zbyt głupi na dzienne na AGH i ci sie nie podoba na zaocznych to wypierdalaj na UJ, dziekuję dobranoc.
@Małolata
Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się dlaczego obecny poziom w większości szkół jest słaby to masz już swoją odpowiedź.
Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się dlaczego obecny poziom w większości szkół jest słaby to masz już swoją odpowiedź.
Małolata napisał/a:
A ja tego nie miałam ani w gimnazjum ani w technikum.
Wybacz kochanie, ale w kobiecych technikach na kierunku Higiena Kuchenna i Obiadotwórstwo nie ma potrzeby uczyć was o silni. Kuchenki i zlewu po tym lepiej nie umyjecie.
Eee tam pierdolicie wszyscy
Jeden w liceum, drugi w gimnazjum Zaraz się okaże że jakiś cwaniak miał w przedszkolu. Ja osobiście nie jestem pewien czy miałem to w liceum, albo mnie nie było na tej lekcji albo jak zwykle nasza tępa strzała zwana nauczycielką nie wyrobiła z materiałem, mimo to maturka zdana więcej niż dobrze, studiuję na wspomnianym AGHu, mam matmy od chuja i nie mam większych problemów Jak ktoś ma łeb to zatrybi i chuj tu do gadania ma poziom polskich szkół (to do Ciebie !Timon ). Problem jest w gimbusiarni i tych co z gimnazjum pójdą do liceum, dla których średnia klasowa próbnej matury z matematyki na poziomie 31% to powód do radości ;/
Jeden w liceum, drugi w gimnazjum Zaraz się okaże że jakiś cwaniak miał w przedszkolu. Ja osobiście nie jestem pewien czy miałem to w liceum, albo mnie nie było na tej lekcji albo jak zwykle nasza tępa strzała zwana nauczycielką nie wyrobiła z materiałem, mimo to maturka zdana więcej niż dobrze, studiuję na wspomnianym AGHu, mam matmy od chuja i nie mam większych problemów Jak ktoś ma łeb to zatrybi i chuj tu do gadania ma poziom polskich szkół (to do Ciebie !Timon ). Problem jest w gimbusiarni i tych co z gimnazjum pójdą do liceum, dla których średnia klasowa próbnej matury z matematyki na poziomie 31% to powód do radości ;/
@b7kj
Problemem jest niski poziom szkół bo jeśli "państwowa edukacja" ma w jakikolwiek sposób wyrównywać szanse w społeczeństwie to musi mieć BARDZO wysoki poziom, żeby dzieciaki biedne a zdolne też się nauczyły. Te bogatsze czy będą w chujowej szkole czy nie, pójdą sobie na korki gdzie zrealizują porządny materiał.
Dostanie się na studia dostaniem ale jak masz porządną wiedzę po liceum to szybciej ogarniasz materiał i masz zdecydowanie większą szansę na jeszcze większe poszerzenie tej wiedzy.
Problemem jest niski poziom szkół bo jeśli "państwowa edukacja" ma w jakikolwiek sposób wyrównywać szanse w społeczeństwie to musi mieć BARDZO wysoki poziom, żeby dzieciaki biedne a zdolne też się nauczyły. Te bogatsze czy będą w chujowej szkole czy nie, pójdą sobie na korki gdzie zrealizują porządny materiał.
Dostanie się na studia dostaniem ale jak masz porządną wiedzę po liceum to szybciej ogarniasz materiał i masz zdecydowanie większą szansę na jeszcze większe poszerzenie tej wiedzy.
koń rafał napisał/a:
@ginx2666 no jak jesteś zbyt głupi na dzienne na AGH i ci sie nie podoba na zaocznych to wypierdalaj na UJ, dziekuję dobranoc.
Za jebanie UJ zawsze piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów