W pojedynkę rozjebał trzech, musieli go solidnie wkurwić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak zapracował na swoją wypłatę..
Bardzo kurwa jego mac dobrze
Bardzo kurwa jego mac dobrze
Czarny w pracy ?
edek_kotek napisał/a:
Czarny w pracy ?
Uderzanie pięściami to ich rdzenny obyczaj, na filmach często uderzają się w klatę. Dla tego on jest jednocześnie w pracy i w środowisku naturalnym. Dla tego też jest tylu dobrych afrykoodchodnych pięściarzy.
Zwykły śmieć. Nawet nie potrafił znokałtować nieprzygotowanego typa wpierdalającego fryty.
Chuj do pracy jako rozwiązywanie konfliktów klient-klient klient-ekspedient ....jak znalazł
tylko że pierwszy to 100% partyzant a drugi to nawet nie zdążył rąk wyciągnać ....takie trochę słabe to
mistrzostwo :
- pierdolnal z partyzanta jakiegos zioma wpierdalajacego frytki czy cos
- pierdolnal grubasa z refleksem kononowicza
- pierdolnal jakiegos leszcze, ktory zaplatal sie we wlasne szmaty.
Nastepna osiagniecie to zapewne :
- najebanie 6 latce jezdzacej na wozku
- najebanie 85 spiącej pensjonariuszce w domu starców
- najebanie ciężarnej kobiecie, która jest akurat pod narkozą
czarny kozak
- pierdolnal z partyzanta jakiegos zioma wpierdalajacego frytki czy cos
- pierdolnal grubasa z refleksem kononowicza
- pierdolnal jakiegos leszcze, ktory zaplatal sie we wlasne szmaty.
Nastepna osiagniecie to zapewne :
- najebanie 6 latce jezdzacej na wozku
- najebanie 85 spiącej pensjonariuszce w domu starców
- najebanie ciężarnej kobiecie, która jest akurat pod narkozą
czarny kozak
edek_kotek napisał/a:
Czarny w pracy ?
E tam, najpierw zajebał koszulkę z napisem security, a potem wlazł do sklepu i rozdupcył trzech klientów. Łatwiej jest uwierzyć w to, niż w to że on pracuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów