📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę przestać się śmiać. W momencie gdy ten czujny ochraniacz zaczyna krzyczeć po prostu nie mogę przestać .
W pierwszej chwili pewnie myślał, że jakiś napad albo szturm policji
nie jestem przekonany czy to ochraniacz bo z tyłu hełm wisi
Bedejot napisał/a:
nie zna życia ten kto na ciciówce nie pracował.
Pracowałem na nocnych jako portier w hotelu.
Mogłem spać po 1-2 godziny , w zamian dziewczynom z recepcji robiłem śniadania/kolacje
Oczywiście w restauracyjnej kuchni.
Norma. Cieć, zależnie od lokalizacji i charakteru obiektu, ale bardzo dużo czasu w robocie przesypia. Znam co najmniej kilku, jeden śpi w robocie 3/4 zmiany. A potem przyjeżdżają do domu z roboty i wielce zmęczeni
To jest prawdopodobnie wartownik, a nie ochroniarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów