📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tam wolę symulacje wyścigów
Nie mogę się doczekać na Rifta. Chociaż na trzech monitorach też się nieźle jeździ.
Nie mogę się doczekać na Rifta. Chociaż na trzech monitorach też się nieźle jeździ.
Jezuu ił-2 kropka w kropkę zerżnięty
Boże! To jest wyjebane w kosmos, chciałem kupić za pare miechów PS4, ale kurwa chyba wybiorę to! Jak mam wydać 1800 zł na PS4, albo na to, to wybieram to gówno! Ciekawe czy da się podłączyć np. do X360 i grać w Forze 4 albo jakąś zajebistą gierkę z widokiem z pierwszej osoby
Chce coś takiego do BF4 z możliwością spojrzenia za plecy
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Gra ktoś w War Thunder'a?
Cembrowina napisał/a:
Jezuu ił-2 kropka w kropkę zerżnięty
W dupę możesz sobie wsadzić tego iła z kilkoma samolotami na krzyż ++ cena jak za wiadro złota.
Zerżnięty w jaki sposób? Jak inaczej można zasymulować latanie samolotem? Żeby nie było podobne to trzeba by chyba najpierw zmienić same samoloty, prawda? A to raczej nie możliwe, że względu że symulowane są maszyny sprzed 70 lat.
Odkryłeś coś w stylu, że banan jest podobny do banana.
A poziomu IQ tego banana prawdopodobnie nie przekraczasz.
@NafazowanyKoleś
Jesteś w wielkim błędzie. IL-2 Sturmovik 1946 z dodatkiem ultra pack 3 lub HSFX posiada około 100 samolotów do wyboru. Model lotu (przy pełnym reallzmie) jest bardzo realistyczny - War Thunder nawet nie dorasta do pięt iłkowi, a skierowany jest głównie dla gimbazy niepotrafiące nawet wystartować w iłku.
Jesteś w wielkim błędzie. IL-2 Sturmovik 1946 z dodatkiem ultra pack 3 lub HSFX posiada około 100 samolotów do wyboru. Model lotu (przy pełnym reallzmie) jest bardzo realistyczny - War Thunder nawet nie dorasta do pięt iłkowi, a skierowany jest głównie dla gimbazy niepotrafiące nawet wystartować w iłku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów