📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po napisach można na 100 procent domyśleć się koloru skóry napastnika. POPIEL.
myślałem, że tak mi oczy załzawiły ale to tylko było nagrywane przez folie
Jakiś brudas musiał dotknąć obiektywu.
*oczami mordercy* rozumiem że napastnik ma zaćmę nie no teraz to ma sens tylko muzyka jakaś taka pedalska
Zabic to mozna czlowieka, a to byl uboj bydla.
Saleelul sawarim nasheedul ubah
wa darbul qitaly tariqul haya
fa baynaq tihamin yubidu tugha
wa kateem musawtim jamilun sadah
wa darbul qitaly tariqul haya
fa baynaq tihamin yubidu tugha
wa kateem musawtim jamilun sadah
wiecie w sumie to dosc ciekawe.
nasi pra pra pra dziadowie i ich pra dzidowie po prstu zajebywali sie siekarami ycz szablami i nikt nie robi lz tego powodu wielkiego szumu. teraz tzw zabojstwo . mordestwo pietnuje sie jako najwieksze zlo .
Ludzie zawsze od niepamietnych dziejow zabijali innych ludzi. nie rozumiem czemu teraz robi sie z tego jakies wielkie halo ? jeszcze 75 lat temu wymordowalo sie jakies 80milionow lacznie liczac IIWS, Stalina i kilku innych rzeznikow co nie lubili swoich pobratymcow. patrzac w niedalka przeszlosc podczas pierwszej tzw interwncji w iraku tzw " ludzie szerzacy demokracje" zabili ponaad 100 tys Irakijskich zolnierzy. Mozna tak dlugo wymieniac, po prostu proboje sie pokazac ze mam XXI wiek , komputery, tablety i inne smieci a tak naprawde ludzka natura jest niezmienna. jak trzeba bedzie kogos zabic to praktycznie kazdy to zrobi ....
nasi pra pra pra dziadowie i ich pra dzidowie po prstu zajebywali sie siekarami ycz szablami i nikt nie robi lz tego powodu wielkiego szumu. teraz tzw zabojstwo . mordestwo pietnuje sie jako najwieksze zlo .
Ludzie zawsze od niepamietnych dziejow zabijali innych ludzi. nie rozumiem czemu teraz robi sie z tego jakies wielkie halo ? jeszcze 75 lat temu wymordowalo sie jakies 80milionow lacznie liczac IIWS, Stalina i kilku innych rzeznikow co nie lubili swoich pobratymcow. patrzac w niedalka przeszlosc podczas pierwszej tzw interwncji w iraku tzw " ludzie szerzacy demokracje" zabili ponaad 100 tys Irakijskich zolnierzy. Mozna tak dlugo wymieniac, po prostu proboje sie pokazac ze mam XXI wiek , komputery, tablety i inne smieci a tak naprawde ludzka natura jest niezmienna. jak trzeba bedzie kogos zabic to praktycznie kazdy to zrobi ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów