📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heliar napisał/a:
Małpę nauczysz, a murzyna nie
Bo pierwotny umysł da się nakierować na właściwy tor a zjebany chciwością, nienawiścią i ogólnym popierdoleniem już niestety nie...
Murzyni są osobną gałęzią w drodze ewolucji.
Powiem wam całkiem na poważnie , że ta małpa radzi sobie lepiej z naprawą samochodów lepiej niż niejeden chłopak z samochodówki do której chodziłem.
PR0boszcz napisał/a:
Powiem wam całkiem na poważnie , że ta małpa radzi sobie lepiej z naprawą samochodów lepiej niż niejeden chłopak z samochodówki do której chodziłem.
Może chodziłeś do szkoły dla blachar?
tyskobela napisał/a:
takich murzynow to ja szanje
Rozwiązanie zagadki. Pod czarnym włosem kryje się jasna skóra
Kilka lekcji i ta małpa wykorzystałaby wiedzę, do zarabiania jako mechanik.
Kilka lekcji dla innej małpy i ta zaczęłaby podpierdalać koła, żeby zarabiać na fenantyl.
Kilka lekcji dla innej małpy i ta zaczęłaby podpierdalać koła, żeby zarabiać na fenantyl.
Heliar napisał/a:
Małpę nauczysz, a murzyna nie
Też potrafią tylko:
-zamiast dokręcać zwykle wykręcają .
-Zamiast wkładać koło to wyciągają.
Czarne złodziejaszki.
Jak opracują technologię wszczepiania procesorów do mózgu, małpy wspomagać będzie AI i wszyscy pójdziemy z torbami. Będą zapierdalać za banana po 15 godzin wykonując najtrudniejsze zadania.
Zapamiętajcie me słowa. Tako rzecze Święty Odbyt Mój. Amen.
Zapamiętajcie me słowa. Tako rzecze Święty Odbyt Mój. Amen.
dobry serwis lepszych pracowników jak w Polsce mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów