📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
I bardzo dobrze. Jeśli bydło nie rozumie prośby to trzeba gonić pałą. No chyba, że ma być powtórka z Włoch gdzie osoby starsze już nie są podłączane pod "inspiratory" bo tyle zachorowań jest.
Co to za gówno?
psiarnia nie wydoli tyle będzia miała donosów!! bo Kowalski wyszedł 2 razy do sklepu
@up
Do sklepu można. Jeszcze.
Do sklepu można. Jeszcze.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
pepinio71 napisał/a:
psiarnia nie wydoli tyle będzia miała donosów!! bo Kowalski wyszedł 2 razy do sklepu
Ja do sklepu ?! Niech władza patrzy ja mam 40 paczek makaronu. Ale ten Szmit spod 4 to wycierał smarki w poręcz od schodów , do niego idźcie.
jak polaczki zaczną masowo zdychać tak jak niedojeby we Włoszech to żarciki przycichną ,bedzie grobowa cisza
wigan77 napisał/a:
nie no kurwa co jest z sadolem?
Kwarantanna skutkuje wtym, że dzieciaczkom się nudzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów