📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za kurwa różnica w jakim kraju mieszkam. Gdyby losy potoczyły się inaczej to byście się cieszyli, że jesteście Ruskimi/Niemcami/itd i teraz też byście mówili "mamy najlepszą historie, nasi przodkowie walczyli o nasz kraj blelbleble" tylko, że zamiast słowa "POLSKA" byłoby coś innego.
Gdybyście musieli walczyć za dany kraj to wtedy zgadzam się, moglibyście się cieszyć z przynależności do danego kraju. Jednak gdy większość z was gówno zrobiła dla Polski bo jedynie pracujecie/uczycie się to tak samo moglibyście to robić w innym kraju.
Obawiam się, że wskaźnik ilości patriotów gdyby doszło do wojny zmalałby o jakieś 80% bo najprościej jest być patriotą gdy nie trzeba nic robić.
Gdybyście musieli walczyć za dany kraj to wtedy zgadzam się, moglibyście się cieszyć z przynależności do danego kraju. Jednak gdy większość z was gówno zrobiła dla Polski bo jedynie pracujecie/uczycie się to tak samo moglibyście to robić w innym kraju.
Obawiam się, że wskaźnik ilości patriotów gdyby doszło do wojny zmalałby o jakieś 80% bo najprościej jest być patriotą gdy nie trzeba nic robić.
Przydałaby się muzyczka z Benny Hilla
Przewijało się w komentarzach, że kultura to nie tresura. Odpowiem, bzdura! Wychowanie człowieka działa na takiej samej zasadzie jak tresura zwierząt. Dlatego wyjątkowo ważne jest wychowanie odpowiednio dzieci i zdrowa presja społeczna oparta na zdrowych wartościach. To rodzice mają wpoić swoim dzieciom co jest dobre, a co złe. Bo jeśli człowiek "nasiąknie" tymi złymi cechami, to najczęściej ma problemy w późniejszym życiu. Prosty przykład, jeśli dziecko było rozpieszczane - najczęściej nie potrafi sobie samodzielnie poradzić z podstawowymi rzeczami, bo całe życie rodzice go wyręczali. Dlatego dziecku należy dawać jakieś obowiązki, stopniowo i z wiekiem coraz bardziej odpowiedzialne by przygotować go do samodzielności. Musi też ponosić konsekwencje swoich błędów. Dziecko zachowuje się bezczelnie, lekceważy rodziców? Musi znać konsekwencje sprawiedliwej kary. Łącznie z karą cielesną, bo lepsze to niż by Twoje dziecko miało skończyć w więzieniu - bo wychowałeś go na osobę, która nie liczy się z niczym.
Może jaranie się Japonią to pedalstwo, ale jaranie się Polską to głupota.
o kurwa, maeryka ma bogatsza historie niz Polska, naprawde ajkis smiec to napisal?
DUST DEbIL
Geniuszu tak przedstawić można każdą historię , wszystko zależy od sposobu opowiedzenia i od IQ osoby która ją pisze , gdzie w tym przypadku jest nawet ujemna( idź do Guinessa może jakiś rekord pobiłeś) do co historii innych krajów ta wspaniała historia Rosji zaczyna się gdzieś po 1612 roku jak robiliśmy sobie z Moskwy pole biwakowe.Naucz się co to Prusy bo Prusy i Niemcy to dwie różne rzeczy , Prusy to państwo a Niemcy to już nazwa ogólna całej federacji tej germańskiej hołoty. I jak Boga kocham usuń tą ciote avataru bo nie po to mój pradziadek bił tych pedałów pod Warszawą w 1920 żeby teraz takie niedowartościowane dziecko szpanowało Leninem w internecie.
Geniuszu tak przedstawić można każdą historię , wszystko zależy od sposobu opowiedzenia i od IQ osoby która ją pisze , gdzie w tym przypadku jest nawet ujemna( idź do Guinessa może jakiś rekord pobiłeś) do co historii innych krajów ta wspaniała historia Rosji zaczyna się gdzieś po 1612 roku jak robiliśmy sobie z Moskwy pole biwakowe.Naucz się co to Prusy bo Prusy i Niemcy to dwie różne rzeczy , Prusy to państwo a Niemcy to już nazwa ogólna całej federacji tej germańskiej hołoty. I jak Boga kocham usuń tą ciote avataru bo nie po to mój pradziadek bił tych pedałów pod Warszawą w 1920 żeby teraz takie niedowartościowane dziecko szpanowało Leninem w internecie.
rachujza, ja pierdole, uderz w stół, a nożyce się odezwą -_- Otóż ty nie pobiłeś rekordu Guinessa w głupocie, ponieważ tacy idioci jak ty są uważani za niedoścignionych mistrzów i to oni rozdają laury zwycięzców. Na dodatek trochę dziwi mnie, że określasz moją inteligencję jako ujemną, mimo, że streściłem historię Polski, z czego większość z pamięci. Wspomnę jeszcze, że o każdej historii tak się nie da opowiadać, ponieważ większość państw ma o wiele bogatszą i ciekawszą historię.
Po pierwsze, historia Rosji zaczyna się przed rokiem 900, kiedy to powstała Ruś Kijowska, jeszcze przed Mongołsko-tatarską inwazją (igiem). W 1612 owszem, Polska jako jedyna utrzymała Moskwę 2 lata i została pokonana przez powstanie motłochu
Niemcy natomiast uważają się za spadkobierców Prus, a przed nimi każdego księstwa z osobna i to dlatego kiedy Himmler w 1945 czytał Hitlerowi o "cudzie domu Brandenburskiego", było to z książki "Historia państwa Niemieckiego".
Co do dziadka, to trzeba było, żeby walczył lepiej w 39', to może teraz miałbym Piłsudskiego. A tak na serio, to chuj cie obchodzi co mam w avatarze, bo "to je sadistic" i nie uznaje się tu tematów tabu (wspomnę jeszcze o trolingu, ale to już i tak za dużo jak na ciebie).
Dodam jeszcze, że w 1920 Armia Czerwona cierpiała na dyzenterię i to był jeden z głównych czynników zwycięstwa Polski
Krótko mówiąc historii nie znasz, idiotą jesteś, a na dodatek srasz kiedy ktoś napisze prawdę. Zapraszam do NOP lub Frondy, tak znajdziesz swoje miejsce
Po pierwsze, historia Rosji zaczyna się przed rokiem 900, kiedy to powstała Ruś Kijowska, jeszcze przed Mongołsko-tatarską inwazją (igiem). W 1612 owszem, Polska jako jedyna utrzymała Moskwę 2 lata i została pokonana przez powstanie motłochu
Niemcy natomiast uważają się za spadkobierców Prus, a przed nimi każdego księstwa z osobna i to dlatego kiedy Himmler w 1945 czytał Hitlerowi o "cudzie domu Brandenburskiego", było to z książki "Historia państwa Niemieckiego".
Co do dziadka, to trzeba było, żeby walczył lepiej w 39', to może teraz miałbym Piłsudskiego. A tak na serio, to chuj cie obchodzi co mam w avatarze, bo "to je sadistic" i nie uznaje się tu tematów tabu (wspomnę jeszcze o trolingu, ale to już i tak za dużo jak na ciebie).
Dodam jeszcze, że w 1920 Armia Czerwona cierpiała na dyzenterię i to był jeden z głównych czynników zwycięstwa Polski
Krótko mówiąc historii nie znasz, idiotą jesteś, a na dodatek srasz kiedy ktoś napisze prawdę. Zapraszam do NOP lub Frondy, tak znajdziesz swoje miejsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów