18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mirek19850509 2021-04-12, 22:07 5
Przecież ten gość to kolejny po lempart ,wysłannik lewicy i przez nich opłacony , robia dymy żeby zdobyć elektorat LGBT i pseudo wolności covidowej ,każdy normalny zyje i zarabia zamknęli mi restauracje to otworzyliśmy sklep spożywczy ,kto ma głowę na karku to zyje kto tylko biadoli ten pomaga dojść na strajku dorobić takich pajacy zobaczycie go w sejmie już niedługo ,a wtedy już nie będzie tak bronił swoich idei i waszych ,bo już będzie przy korycie ,taka jest prawda o pseudo obrońców narodu
Zgłoś
ceptronik2 2021-04-12, 23:10 5
@Mirek19850509- ty w dupie byłeś gówno wiedziałeś, Biedke do lamparta porównał heh no widać jakie masz pojęcie takie same jak o biznesie.Nie ma gorszego wroga wolności od najedzonego niewolnika
Zgłoś
lukaszjb 2021-04-12, 23:19 8
Sporo tu resortowych dzieci
Zgłoś
Heliar 2021-04-12, 23:20 2
Zwykła lewacka prowokacja, to jest już nudne.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-04-13, 1:08 2
Kiedyś nienawidziłem policji. Ale ostatnio jak patrze na to rozwrzeszczane, rozpieszczone i przemądrzałe bydło, to zacząłem przegladać jakie warunki trzeba spełnić żeby złożyć podanie o przyjęcie. Jebałbym pałą, prądem i gazem tak gorliwie w tą zidiociałą hołotę, że to co robili ubecy i ormowcy za komuny byłoby przy tym niewinnymi pieszczotami kochającej babci. Lejcie hejt, wyjebane mam.
Zgłoś
C................a 2021-04-13, 4:57
Kurwa co za jebany śmieć
Zgłoś
CzerstWybut 2021-04-13, 5:55 1
Nie da sie czytać debili co pierdolą o wolności. Im więcej pierdolicie o braku demokracji tym bardziej jesteście ograniczeni ale umysłowo. Czekam kiedy zaczniecie się przypierdalać do tego że wam każą się poruszać prawą stroną na jezdni.

Niestety kretyni pokroju gościa z filmu nie rozróżniają organu ustawodawczego od organu wykonawczego. No ale chuj, tak i w szkole bylo, kto nie rozumiał nauki ten najwięcej krzyczał i robil z siebie debila.
Zgłoś
juderaus 2021-04-13, 9:02 6
Skajłoker to chyba jakiś zakulisowy , ukryty pies. Kundel bury a w piwnicy 2 mundury. W/g niego lepiej się nie pruć i dać się spacyfikować jakiemuś idiocie w masce, mundurze z podstawowym wykształceniem. Zobaczcie jakich młodych adeptów wybierają do takich akcji. Sprane łby już na starcie. Po 15 latach służby w tej rynsztokowej pracy będą mieć tak zajechany czajnik, że tylko wieloletnia izolacja w lesie ich uratuje. JEBAĆ PIS I PO.

fiattt napisał/a:

Kiedyś nienawidziłem policji. Ale ostatnio jak patrze na to rozwrzeszczane, rozpieszczone i przemądrzałe bydło, to zacząłem przegladać jakie warunki trzeba spełnić żeby złożyć podanie o przyjęcie. Jebałbym pałą, prądem i gazem tak gorliwie w tą zidiociałą hołotę, że to co robili ubecy i ormowcy za komuny byłoby przy tym niewinnymi pieszczotami kochającej babci. Lejcie hejt, wyjebane mam.

A potem się obudziłeś w osranych galotach, zjadłeś kanapkę z pasztetem i pognałeś do roboty na budowę po drodze pijąc litrowego Tigera.
Zgłoś
Perdurabo 2021-04-13, 9:14 4
skywalker75 napisał/a:

k***a zróbcie jakiś osobny kanał na sadolu na to gówno, jak ekskrementy albo pedalstwo i tam niech to ląduję. Ileż można słuchać tych tych pajaców i prujacych się imbecyli, ewentualnie opłaconych prowokatorów.

Pewnie byś często oglądał bo lubisz być ruchany przez rząd.

Swoją drogą wystarczy założyć 100 kont na sadolu żeby zmienić jego retorykę.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-04-13, 11:34
juderaus napisał/a:

A potem się obudziłeś w osranych galotach, zjadłeś kanapkę z pasztetem i pognałeś do roboty na budowę po drodze pijąc litrowego Tigera.

nie porównuj swojego życia do innych. Gdyby nie to, że z reguły nie wstaje przed 11.00, i mam problemy z dyscypliną, to pewnie już byś pałą nie raz dostał ode mnie za szczekanie na tych podpłaconych pseudomanifestacjach.
Zgłoś
Invii 2021-04-13, 12:28 7
Ale z was przychlasty

Jeden się znalazł który próbuje egzekwować od policji (XD) prawo, zamiast (tak jak według was powinien) grzecznie spuścić głowę i dać ze sobą robić co tylko chcą to (cytując) pedał, atencyjna kurwa, pajac, imbecyl.

A zaraz będzie płacz że "w tym państwie żaden urzędnik nie ponosi za nic odpowiedzialności"

"Lepiej spokojnie porozmawiać i przedstawić swoje racje". Sądy już im przedstawiały swoje racje, RPO tak samo, a do nich nie dociera. Restauratorzy jak robili nalot na 10 radiowozów w środku nocy też próbowali i co?

I gówno. W dupie mają wasze racje.
Zgłoś
outline 2021-04-13, 13:44 1
a spierdalajcie z tym biedką, to jest totalny oszołom. Sklepali go pare razyw legionowie i kurwa chodzi wkurwia policję. A psichlasty co mu tutaj tak przytakują to tak samo po ryju powinny wyłapać.
Zgłoś
MIhau_ 2021-04-13, 15:38
Widzę pan Biedka wyszedł z więzienia i znowu zaczyna pajacować. Szkoda, ze się nie chwali za co siedział tyle lat i jak mu się układał związek z byłą partnerką
Zgłoś
mlecz1323 2021-04-13, 15:55
@Cycu320 brawo ziom
Zgłoś
sutello 2021-04-13, 19:34
100noga też miał swoje 5 min teraz jest?? oj Biedna dupa Pana B.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem