Wszystko co zycie moze dać przyjemnego ma być dla elit, a wy jesteście po to żeby te pieniądze dla nich wypracować.
Wszystko co zycie moze dać przyjemnego ma być dla elit, a wy jesteście po to żeby te pieniądze dla nich wypracować.
Kurwa zróbcie jakiś osobny kanał na sadolu na to gówno, jak ekskrementy albo pedalstwo i tam niech to ląduję. Ileż można słuchać tych tych pajaców i prujacych się imbecyli, ewentualnie opłaconych prowokatorów.
Czekaj, czekaj, też będziesz płakał.
A jak najwyższy sąd administracyjny stwierdził, ze ograniczenie w przemieszczaniu się były wprowadzone bezprawnie, to nawet jedna policyjna kurwa, nawetj jedna, nie poszła aresztować Morawieckiego i reszty pisowskich bandytów. Nawet jeden kurwa! Okazuje się, że można bezprawnie pozbawić elementarnych praw konstytucyjnych ponad 30 milionów obywateli i ci skurwiele nawet palcem nie kiwną, a usiąść na ławce w zamkniętym parku, to zbrodnia. Skurwiele!!!
Kurwa zróbcie jakiś osobny kanał na sadolu na to gówno, jak ekskrementy albo pedalstwo i tam niech to ląduję. Ileż można słuchać tych tych pajaców i prujacych się imbecyli, ewentualnie opłaconych prowokatorów.
i właśnie przez takie uległe cipy jak ty, i Tobie podobni jest w kraju jak jest
Kiedyś nienawidziłem policji. Ale ostatnio jak patrze na to rozwrzeszczane, rozpieszczone i przemądrzałe bydło, to zacząłem przegladać jakie warunki trzeba spełnić żeby złożyć podanie o przyjęcie. Jebałbym pałą, prądem i gazem tak gorliwie w tą zidiociałą hołotę, że to co robili ubecy i ormowcy za komuny byłoby przy tym niewinnymi pieszczotami kochającej babci. Lejcie hejt, wyjebane mam.
Ale jesteś takim nieudacznikiem życiowym, że nawet tam się nie załapiesz mimo, że obecnie biorą wszystkich jak leci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów