nie szanuję szmat co takie figle z małpami uprawiają. niech giną.
a z kim mają uprawiać, z brudnymi i biednymi białasami ?
Pewny siebie facet raczej nie ma nic przeciwko, że jego kobieta tańczy z kimś innym. Frajerzy, którzy w głębi duszy wiedzą, że na taką laskę nie zasługują boją się, że są bez szans jak się pojawi lepszy facet, więc są nadwrażliwi i nawet o spojrzenie się będą burzyć. Lepiej sobie wtedy od razu poszukać innego faceta, a frajera zostawić dla takich, o które się nie będzie bał, że go rzucą
Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec? No to nieźle.
Ale zgodzę się z tym że wysokiej jakości facet nie będzie trzymać panny "pod kloszem", ale wszystko ma swoje granice.
Ps. wydaje mi się, że jedyne co łączy laskę i białego kolesia na filmie, to kolor skóry
Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec? No to nieźle.
Ale zgodzę się z tym że wysokiej jakości facet nie będzie trzymać panny "pod kloszem", ale wszystko ma swoje granice.
Ps. wydaje mi się, że jedyne co łączy laskę i białego kolesia na filmie, to kolor skóry
Chyba dawno nie byłeś na żadnej imprezie tanecznej, prawda? Tak od lat 70- tych?
Chyba dawno nie byłeś na żadnej imprezie tanecznej, prawda? Tak od lat 70- tych?
To teraz tak się tańczy jak na tym filmiku? To ja jakiś staroświecki jestem i na takie gówno nawet nie chcę patrzeć, bo dla mnie to nie jest taniec tylko udawanie rżnięcia
na niektórych imprezach to normalne. Koledzy i kolegów koledzy nawet takiej lasce od samego wejścia "szoty" za free ochoczo stawiają jeden za drugim, na akord... A potem jak zwykle...Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec?
po czymś takim, szybko powinien rzucić kurwisko
Ok ale sam najpierw powinien szmate mocno zlać i opluć kurwisko
Ok ale sam najpierw powinien szmate mocno zlać i opluć kurwisko
Jak wolisz się potem zabawiać pod prysznicem ze współosadzonymi, zamiast poznać jakąś inną kobietę to cóż... XXI wiek - każdy ma prawo wyboru
Do takich miejsc chodzi się zaruchać, a mi już nie staje.
Pewny siebie facet raczej nie ma nic przeciwko, że jego kobieta tańczy z kimś innym. Frajerzy, którzy w głębi duszy wiedzą, że na taką laskę nie zasługują boją się, że są bez szans jak się pojawi lepszy facet, więc są nadwrażliwi i nawet o spojrzenie się będą burzyć. Lepiej sobie wtedy od razu poszukać innego faceta, a frajera zostawić dla takich, o które się nie będzie bał, że go rzucą
Ciekawe czy byłabyś tak pewna siebie tępa pizdo jakby twój facet na imprezie zaczął się lizać z inną laską.
Wszystkie w gówniary jesteście zwykłe kurwy.
Taka obeznana w tych klimatach jesteś, co? Ciekawe jak ochoczo akceptowałabyś bez żadnych wyrzutów, gdyby to Twój facet tak tańczył z inną loszką na Twoich oczach Znając takie, co serwują gadkę, jak Ty, że "Facet boi się, ze znajdzie się lepszy od niego" i takie kocopoły, to sama w odwecie poszłabyś ciągnąć pałę innemu jak leci xD Twoim zdaniem frajer, gdy boi się, że laska go zostawi, albo odejdzie do innego, ale jak laska jest kurwą, to zostanie kurwą, więc to czy się koleś boi czy nie, to tego nie zmieni, bo szmata się będzie puszczać mimo wszystko, ale Ty już masz dla siebie i dla takich szmacisk usprawiedliwienie, że frajer, że nie zasługuje itp xD Chętnie zobaczyłbym Twoją akceptację takiego tańca na Twoich oczach, gdyby to był Twój chłop z inną loszką, ciekawe jak bardzo tolerancyjna byś była Choć może to Ty jesteś na tym materiale, to by wiele wyjaśniało xD Pewna siebie kobieta nie ma problemu, że facet gada i tańczy z innymi, bo wie, że żadna nie jest dla niego lepsza od niej i co? Takie samo pierdolenie xD Zapamiętaj sobie, że popuszczenie smyczy sprawia, że niewierna suka i niewierny pies bardzo szybko próbują uciec. Lepiej nie ryzykować a jak już koleś widzi coś takiego, co widać na materiale, to wie z czym ma do czynienia xD Tobie się chyba wydaje, ze na Was wszystkie trzeba zasługiwać, więc Cię oświecę Na szmatę się nie zasługuje, nią się jedynie wyciera podłogę, więc o jakim zasługiwaniu mowa, gdy widać taką osobę, jak na tym filmiku, która sra na swojego faceta i chętnie przy wszystkich już by lachę robiła temu czarnemu odpadowi