📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kukoldzik jeszcze piąteczki ze śniadymi zbija na koniec niech zgadnę: zwolennik Bidena, BLM i praw kobiet?
Jakiś kurwa nygus praktycznie rucha ci twoją laske na twoich oczach ....... A ty kurwa nic zero null .... Ej @CrazyEdek z tej mąki chleba nie będzie...
Lepiej ze się teraz zorientował ze ja ciągnie do murzyńskich pał niż później by miał niespodziankę przy narodzinach potomka.
-Ernest Hemingway
Normalny facet z jajami by się odwrócił na pięcie i poszedł w pizdu, a na drugi dzień pogoniłby te kurwisko przy i okazji parę razy na łeb jej wyjebując jakby coś jęczała. A ten patrzy się jak ostatnia pizda kiedy jego laska przestanie się kurwić z czarnuchem.
Jeszcze pewnie on ją przepraszał za brak entuzjazmu jak się z czarnuchem kurwiła.
Normalny facet z jajami by się odwrócił na pięcie i poszedł w pizdu, a na drugi dzień pogoniłby te kurwisko przy i okazji parę razy na łeb jej wyjebując jakby coś jęczała. A ten patrzy się jak ostatnia pizda kiedy jego laska przestanie się kurwić z czarnuchem.
Jeszcze pewnie on ją przepraszał za brak entuzjazmu jak się z czarnuchem kurwiła.
Wiewór napisał/a:
Lepiej ze się teraz zorientował ze ja ciągnie do murzyńskich pał niż później by miał niespodziankę przy narodzinach potomka.
Jak on macha głową z dezaprobatą tylko dlatego, bo go ktoś nagrywa. Potem tańczy jakieś 2 sekundy i zbija pionę z jakimś Ahmedem. W zasadzie ma to w dupie. Jak mu się murzyniątko urodzi to nawet się nie zorientuje , że nie jego.
Mógłby wrócić do hotelu wystawić jej klamoty i dokończyć wakacje.
Dostrzegacie tylko negatywne aspekty, a prawda jest taka, że latawica się ujawniła bez żenady, co może gościowi zaoszczędzić wielu problemów w przyszłości, o ile potrafił wyciągnąć z tej sytuacji prawidłowe wnioski.
Pan_Cernik napisał/a:
A mi tego ćwoka nawet nie żal.
Jakby kurtyzanie wykurwił tak jak by to należało zrobić, to mógłby za dużo stracić przez mściwe kurwisko, ciężka sytuacja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów