Czy to efekt gier?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak to jest, jak się dziecku da CSa lub CoDa (Battlefield przynajmniej uczy jakiegoś planowania i ma zalążek pracy zespołowej)... Wiele gier uczy logicznego myślenia, zarządzania czasem i zasobami oraz takich tam. Tylko, kuhwa, rodzice kupują szczylowi grę i zostawiają go samego (jak grałem swego czasu w Settlersy 3 to matka czasem zerknęła i powiedziała, że przegapiłem węgiel )
ten mały grzdyl niczym nie różni sie od reszty watahy, siebie warci.
Żeby nie było, gram w bc2, mamy swój kanał na mumblu i gdyby ktorykolwiek z nich sie pojawil z takimi odzywkami, to raz dwa by skonczyl kariere z banikiem. Zbior troli.
Żeby nie było, gram w bc2, mamy swój kanał na mumblu i gdyby ktorykolwiek z nich sie pojawil z takimi odzywkami, to raz dwa by skonczyl kariere z banikiem. Zbior troli.
NcLR napisał/a:
Jednak Counter-strike 1.6 był najlepszy:)
BTW. Mapa baaaardzo podobna do de_dust Pomysły na mapy im sie skończyły chyba, że stare odświeżają.
Pomysły się nie skończyły... Taki był zamysł. A ta mapa nie jest podobna tylko identyczna (dodane jedno małe przejście i oczywiście szata graficzna)
mtho napisał/a:
cs:go ? czy source ?
GO
Wracając do tematu. Myślałem że jak znajdę jakiś wolny czas to się zobaczę to nowe dziecko Valve -.- Niestety dziecko Valve jest zjadane przez nasze dzieci, także chyba wole przelać przez siebie to 50zł
Ile jego matka musiała napchać śniegu do pizdy żeby takiego bałwana urodzić....
na początku myślałem, że to kobita ich ciśnie a to ten szczyn ma głos jak dorosła baba
Hah wystarczy że powiedział skąd jest. Grajewo .... Tam pełno takich zjebów jak ten małolat. Przykładem nawet jest Tomasz Niecik.
@batiolo
Na jakich serwerach grasz?
Na jakich serwerach grasz?
Obrzucam cie kamieniami D:D
jak to kiedyś zdjęcie tutaj się toczyło z jakiegoś serwera cytując pewnego amerykańca "OCH NO THIS IS KURWALAND"
Witam zauważyłem ,że kogoś interesuje źródło filmu oraz nazwa serwera oto dane
serwer : u wujka i maszyny w trybie classic
film : Youtube kanał StoryOfTwoGamers mapa to Dust I reszte widać na wczytywaniu gra w wersji pełnej
serwer : u wujka i maszyny w trybie classic
film : Youtube kanał StoryOfTwoGamers mapa to Dust I reszte widać na wczytywaniu gra w wersji pełnej
4:35 - Cie kurwa kamieniami obrzucam.... Kurwa teletubisie cie zniszczą Muminku jebany....
Mnie osobiście to rozjebało
Mnie osobiście to rozjebało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów