Czy to efekt gier?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ech, wkurwiam się w pracy
Czy to efekt wywołany przez mojego dyrektora?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Czy to efekt wywołany przez mojego dyrektora?
I przez takich frajerów potem nie możesz się na jakimkolwiek czacie przedstawić że jesteś Polakiem bo cie zaraz od szmat zjadą...
A najbardziej wkurwia , że jedynie da się go zmutować i dalej chodzi taki zjeb po świecie.
dobre nawet
Tak to jest jak rodzice mają dzieci w dupie. Kupią mu gre (o ile się nie myle to nie odpowiednią jak na ten wiek) niech sie zamknie w pokoju i chuj jest spokój. Potem jak kolega Sparkus napisał, mamy reputację taka a nie inną, nie wspominając już o tym co z takiego frajera wyrośnie...
To nie gry niszczą dzieci, to dzieci niszczą gry. Od małego gram w te brutalniejsze gry, a teraz nie wykazuję żadnych objawów psychopatycznych. Myślę, że bardziej od brutalności psychikę niszczy rywalizacja online, nieważne w jakim rodzaju gier (iluż to frustratów spało z moją matką...)
Jakoś nie przypominam sobie, żeby na historii uczyli mnie, że Hitler, Neron, Kaligula, Bundy, Stalin, Kuba Rozpruwacz i wszyscy chorzy ludzie przed 1990 rokiem grali w gry komputerowe...
No tak ale nigdzie nie jest powiedziane że dzieci grające w takie gry to potem popierdoleni psychole
to co reprezentuje sobą ten dzieciak (i wielu podobnych) moim zdaniem jest po prostu żałosne.
to co reprezentuje sobą ten dzieciak (i wielu podobnych) moim zdaniem jest po prostu żałosne.
Efekt gier? Nie wydaje mi się bardziej winił bym efekt bezstresowego wychowania.
Jednak Counter-strike 1.6 był najlepszy:)
BTW. Mapa baaaardzo podobna do de_dust Pomysły na mapy im sie skończyły chyba, że stare odświeżają.
BTW. Mapa baaaardzo podobna do de_dust Pomysły na mapy im sie skończyły chyba, że stare odświeżają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów