Czy to efekt gier?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlatego dobrze było grać w cs:source na zaprzyjaźnionym serwerze :p
u nas za używanie mikro przed 15 rokiem życia, już był Perm-Mute
u nas za używanie mikro przed 15 rokiem życia, już był Perm-Mute
Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Ban na całe konto Steam, utrata wszystkich gier bardzo by uprzykrzyła życie takiemu małemu pedałkowi
Rauser napisał/a:
Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Więc grałeś niewiele na multi.
Gry pokroju Americas Army skutecznie eliminują gimbusów którzy chcą odreagować pałę w szkole z WF-u.
Cytat:
Więc grałeś niewiele na multi.
Gry pokroju Americas Army skutecznie eliminują gimbusów którzy chcą odreagować pałę w szkole z WF-u.
Pałe w buzi od Pana WFisty
ja też klne jak gram ale nie jade po nikim a tym bardziej bez wjazdów na rodzinę. P.S. 2:40 ale beka
napinacze są wszedzie ale przynajmniej na QL można na wiekszości serverów wywalić takiego delikwenta
W skrócie
-kurwa kurwa chuju zajebe cie kurwa kurwa
-no chuj o kurwa kurwa ta kurwa no to kurwa
-no wypierdalaj mas cos chuju kurwa jebany na czole
Zajebiste dialogi.
-kurwa kurwa chuju zajebe cie kurwa kurwa
-no chuj o kurwa kurwa ta kurwa no to kurwa
-no wypierdalaj mas cos chuju kurwa jebany na czole
Zajebiste dialogi.
Ja właściwie wychowałem się na doomie, cargameddonie czy mortal kombat. I gdyby to co pierdolą ,,profesorzy" że gry zamieniają człowieka w morderce było prawdą. Już dawno bym kogoś pewnie zajebał maczetą. Zresztą do w ogóle nie ma sensu. Jestem wkurwiony chce się wyładować. To odpalam postala z modem awp. I zabijam wszystko co się rusza. I w tedy się mniej więcej uspokajam.
Młody ma po prostu dobrą taktykę. Wiedział co mu powiedzieć żeby się tamten zagotował i zaczął źle grać. Zobaczcie jak go co chwilę zabijają. Nie może się wcale skupić na grze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów