Czy to efekt gier?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego dobrze było grać w cs:source na zaprzyjaźnionym serwerze :p
u nas za używanie mikro przed 15 rokiem życia, już był Perm-Mute
u nas za używanie mikro przed 15 rokiem życia, już był Perm-Mute
Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Ban na całe konto Steam, utrata wszystkich gier bardzo by uprzykrzyła życie takiemu małemu pedałkowi
Rauser napisał/a:
Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Więc grałeś niewiele na multi.
Gry pokroju Americas Army skutecznie eliminują gimbusów którzy chcą odreagować pałę w szkole z WF-u.
Cytat:
Więc grałeś niewiele na multi.
Gry pokroju Americas Army skutecznie eliminują gimbusów którzy chcą odreagować pałę w szkole z WF-u.
Pałe w buzi od Pana WFisty
ja też klne jak gram ale nie jade po nikim a tym bardziej bez wjazdów na rodzinę. P.S. 2:40 ale beka
napinacze są wszedzie ale przynajmniej na QL można na wiekszości serverów wywalić takiego delikwenta
W skrócie
-kurwa kurwa chuju zajebe cie kurwa kurwa
-no chuj o kurwa kurwa ta kurwa no to kurwa
-no wypierdalaj mas cos chuju kurwa jebany na czole
Zajebiste dialogi.
-kurwa kurwa chuju zajebe cie kurwa kurwa
-no chuj o kurwa kurwa ta kurwa no to kurwa
-no wypierdalaj mas cos chuju kurwa jebany na czole
Zajebiste dialogi.
Ja właściwie wychowałem się na doomie, cargameddonie czy mortal kombat. I gdyby to co pierdolą ,,profesorzy" że gry zamieniają człowieka w morderce było prawdą. Już dawno bym kogoś pewnie zajebał maczetą. Zresztą do w ogóle nie ma sensu. Jestem wkurwiony chce się wyładować. To odpalam postala z modem awp. I zabijam wszystko co się rusza. I w tedy się mniej więcej uspokajam.
ten 22latek to chyba moj znajomy
Młody ma po prostu dobrą taktykę. Wiedział co mu powiedzieć żeby się tamten zagotował i zaczął źle grać. Zobaczcie jak go co chwilę zabijają. Nie może się wcale skupić na grze.
Takiej dzieciarni na serwerach każdej gry jest bez liku.
btw. Autor filmu konkretnie lami
btw. Autor filmu konkretnie lami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów