Kobieta zmarła na miejscu. Od 0:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czasem zimą stojąc w korkach imienia Hanny Zdanowskiej w moim pięknym mieście Łodzi/meneli, obserwuję pieszych poruszających się po chodnikach i na te metrowe sople wiszące na dachach tych ruder/kamienic centralnie nad ich głowami, to ciągle nie mogę wyjść ze zdumienia, jak to wszystko kurwa jeszcze funkcjonuje..
Bezpośredni świadek zdarzenia zachował zimną krew (na kiedy indziej)
Ostre jebnięcie aż ją rozebrało ...
Ale chujowa śmierć... Ja pierdole... Chyba tylko gorzej byc rozjebany przez malucha na pasach
Kurwa there is something evel out there. Szkoda ze nie ma innego ujecia. Nie mozna miec tak bardzo pierdolonego pecha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów