"...Za sprawę mojej Ojczyzny,Smoleńsk, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, trotyl, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, trotyl, brzoza, mgła, zamach, brzoza, Smoleńsk, brzoza, mgła.
P.S. Smoleńsk, brzoza, mgła, zamach.
(...)Takich ludzi boi się dzisiejsza hołota rządząca(...)
Wiedziałem, że to nastąpi. Najlepsze jest to, że lemingi mówią, że mają dość ciągłego mówienia o Smoleńsku. Ale jak od 6 lat co dzień wyciąga coś na temat rządów PiSu w latach 2005-2007 to nie są zmęczeni. Co dzień albo Blida, albo dr G., którego ostatnio skazano, albo wypowiedź Marcinkiewicza, albo Rydzyk i tak w kółko. To się jakoś nigdy widzom TVNu nie nudzi, mimo że jedynym przewinieniem znalezionym przez wielką pogromczynię korupcji z PO, Piterę, był dorsz za astronomiczne 8,50zł
Wiedziałem, że to nastąpi. Najlepsze jest to, że lemingi mówią, że mają dość ciągłego mówienia o Smoleńsku. Ale jak od 6 lat co dzień wyciąga coś na temat rządów PiSu w latach 2005-2007 to nie są zmęczeni. Co dzień albo Blida, albo dr G., którego ostatnio skazano, albo wypowiedź Marcinkiewicza, albo Rydzyk i tak w kółko. To się jakoś nigdy widzom TVNu nie nudzi, mimo że jedynym przewinieniem znalezionym przez wielką pogromczynię korupcji z PO, Piterę, był dorsz za astronomiczne 8,50zł
Jeśli pokonując zakręt masz pełną kontrolę nad autem oznacza to, że jedziesz za wolno.Wsiądźcie do auta i jebnijcie w brzozę (o średnicy pół metra, bo tyle miała w miejscu gdzie uderzył samolot) z prędkością 60 km/h. A potem odnieście to do znacznie większej prędkości.
b) "absolutnie bezstronnych" ekspertów z tytułem profesora nie umiejących rozróżnić przodu i tyłu samolotu i twierdzących że luk bagażowy do dziura po wybuchu.
c) samobójstwa, które nikomu nie są tak bardzo nie na rękę, jak właśnie waszym domniemanym zamachowcom (w końcu to owe samobójstwa przyczynił się do podburzenia tych teorii)
Jebnijcie coś cięższego kalibru - ekspertyzę jakąś (tylko robiącą przez kogoś, kto się na tym zna),
Obrazek
Tak właśnie Cię widzę.
Co do Filmu, szanuję go jako twórcę i dowódcę jw2305. Czasy PRL? Porażka. To samo do polityki, nie nadaje się gość.
PS. mam na was wyjebane polityczni napinacze.
Ja tylko się zastanawiam ile Polska i nasi obywatele jescze są w stanie wytrzymać zanim wyjdą na ulice i zrobią rewolucje tak aby odpędzić te wszystkie złodziejskie mordy, które są przy korycie od x- lat, ile jeszcze jestesmy w stanie znieść kłamstw płemieła dzięki któremu dobrze żyje się elitom, a ja z wykształceniem wyższym tyram jak wół za 850 zł miesięcznie ile kurwa jeszcze !?
Art. 4.
1.Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.
2.Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub BEZPOŚRENIO.